Table of Content

Grattis! din stora dag är inte långt borta nu, och du måste göra massor av förberedelser. Du måste ha färdigställt din bröllopsklänning tills nu, men kom ihåg att den är ofullständig utan ett imponerande smycke. Enligt en berömd brudstylist, Lauren Hartman - "Accessoarer och smycken får en klänning att passa in i bruden". "Accessoarer ger en personlig touch till klänningen", säger samma sak.

Din bröllopsdag är ditt livs drömdag och för det kommer du att älska att ha smycken som kan vara värdefulla för alltid. Din brudlook kommer säkert att vara det mest överväldigande ögonblicket för din partner och därför borde du välja de bästa smyckena för bröllopsdagen. Vi släpper tips om hur du väljer dina bröllopssmycken som matchar brudens förväntningar.

Vikten av bröllopssmycken för par

Spänningen och glädjen som kommer i bröllop, tar med sig ansvaret att välja de bästa smyckena för bröllopet. Bröllopet är en engångshändelse för par och därför vill de göra det storslaget i alla aspekter. Är du förvirrad över vilka smycken du ska bära på bröllopet? Oavsett om din klänning är enkel eller en utsmyckad, har vi idéer för bröllopssmycken för varje klänningsstil.

Du behöver bara följa denna Rosec Jewels strukturella guide om hur du väljer dina bröllopssmycken, så får du dina svar rakt igenom. Bröllopssmycken är viktiga för både bruden och brudgummen eftersom smyckena senare betraktas som en tillgång, som också går i arv till nästa generation. Så att köpa bröllopssmycken för par är inte lätt som du tror, ​​det kräver en ordentlig planering och viktigast av allt en budgethantering. Gör en budget under vilken du vill att din shopping av bröllopssmycken ska göras och sortera halva utgiftsfrågan.

Den stora frågan - Hur mycket ska jag budgetera för bröllopssmycken?

Tja, det är viktigt att rita en budgetöversikt när det kommer till kostnaden för känslor. Definitivt kommer brudsmycken i olika prisklasser, det handlar om vilken metall du vill välja för din speciella dag. Håll en budget som inte skadar din ficka, och för det kan du bestämma upp till två månader av din lön. Ta en titt på att köpa bröllopslön ur ett perspektiv av engångsinvestering. Vigselringar kommer lätt under $1000 för bruden och $500 för brudgummen. Eftersom budgeten för vigselringar är satt, kan du tänka på att spendera pengar på brudsmycken.

Budgetering före bröllopsinköp kommer att bespara dig genom att spendera för mycket pengar på dina bröllopssmycken. Att bestämma budgeten är som att lösa ett stort problem, nu vet du att du måste köpa bröllopssmycken inom den uppsatta gränsen och oavsett vad, överskrid inte din budget

Proffstips för shopping av bröllopssmycken - Du kan också diskutera din budget för bröllopssmycken med din juvelerare, så att de fungerar inom de valda parametrarna. Detta kommer att hålla dig fri från de extra utgifterna.

5 poäng om hur man bestämmer sig för smycken att bära på bröllopet?

Att välja bröllopssmycken är inte alls en skrämmande uppgift, särskilt om du har saker klart innan i ditt huvud. Hur tillbehör man en bröllopsklänning? De bästa reglerna för att tillbehöra din bröllopsklänning innebär genomtänkta smycken, från halsband till enkel klänning till, vigselringar, örhängen och en slöja, det finns så många saker som du kommer att få veta genom den här bloggen.

De betydande faktorerna när du väljer smycken för bröllop är utgifterna och designen av smycken, och nu är kostnaden klar, du kan fritt hålla koll på de trendiga designerna för bröllopssmycken. Följ bara tipsen nedan och få de bästa smyckena för din stora dag.

1. Håll dig till mantrat "Less Is More".

Idén att blanda bröllopssmycken med din klänning är perfekt tills en av dem får all uppmärksamhet. Din klänning och smycken ska komplettera varandra. Riskera inte din look genom att överdriva accessoaren och välj smycken som har potential. Var i din bekvämlighetszon och undvik att lägga upp din look med smycken, hur lockande det än är.

Din klänning och dina smycken tjänar båda ett syfte att känna dig trygg på din bröllopsdag, så det är onödigt att tänja på gränserna bortom din bekvämlighet.Håll utkik efter smycken för bröllop som pendlar mellan komfort och elegans.

2. Få metallen att matcha med din klänning

Är du förvirrad över rosé, vitt eller gult guld för bröllopssmycken?

Låt din klänning välja metall för dina smycken! Du kan förbättra din look med smycken som passar din klänning. Till exempel, om du har en vit klänning, välj vitguld. En klänning med toner av rosa kommer att se bäst ut med roséguldsmycken. På samma sätt kommer en klänning i elfenben att se bäst ut med guldsmycken.

När du har valt bröllopsklänning kommer du att ha gott om tid att välja smycken för bröllopet i enlighet med detta, så det är bäst om du anser klänningens färg som en viktig faktor för att hämta dina D-day smycken.

Du kan också bestämma metallfärgen och stenen enligt din klännings utsmyckningar. Med dessa instruktioner i åtanke kan du aldrig gå fel när du väljer metall till dina smycken.

3.Din klännings halsringning är en avsevärd faktor

Medan du väljer ett smycke till ditt bröllop, kom ihåg att den roll som din klännings halsringning har är avgörande. Huvudmotivet för dina smycken är att accentuera ditt övergripande utseende och bör därför inte övermanna klänningen.

  • Bröllopssmycken för älskling-ringningen - Välj en choker eller ett kortare halsband för en charmig närvaro för att skapa höjd och söka allas uppmärksamhet.
  • Bröllopssmycken för grimma urringningen - För att bära en grimma klänning perfekt, sätt tillbehör på håret, och för extrafunktionerna kan du prova en fågelbursslöja. En cocktailring eller ett matchande metallarmband förhöjer din look.
  • Bröllopssmycken för klänning med V-ringad - Att lägga i lager ett delikat hänge och choker skulle komplettera dekolletagestilen. Du kan överväga att para ihop ditt halsband med små eller dinglande örhängen, beroende på din frisyr.

4.Prioritera vad ditt hjärta säger 

Om du är helt okunnig om hur man väljer rätt smycken för bröllop? sedan först, lyssna på ditt hjärta. Låt inte trycket från trender i sociala medier övermanna vad ditt hjärta verkligen önskar. Omfamna de smycken du väljer och kom ihåg! dina sentimentala skäl och personliga stil spelar roll och därför bör du fatta beslut på rätt sätt. Dina bröllopssmycken är väldigt personliga för dig och du skulle älska att återuppleva minnena från din speciella dag, så sluta jaga efter moderna smycken bara för trendens skull.

Om du vill styla dig själv med ett arvegods på din bröllopsdag, utan tvekan, gå för det. Det är ingen skam att göra det, istället kommer det att ge ett mervärde till din dyrbara dag. Det är ett smycke som du kommer att bära senare och vara stolt över.

5.Comfort Should Be The Queen

Medan du väljer dina bröllopssmycken, fall inte för krångliga smycken som inte är bekväma. Förstå att en minimal look kan vara överdrivet fascinerande om du vet hur man bär den. Undvik halsband som tynger dig eller drar i dig, och välj lättare halsband. Bli vän med dina bröllopssmycken och bär dem med subtil elegans. Ta gärna emot förslag från dina vänner och familjemedlemmar men lägg dina tankar framåt eftersom du vet vad som kommer att passa bättre med din stil.

De ultimata bröllopssmyckena idéerna

Att lita på din instinkt är det viktigaste när du pendlar mellan hur du väljer dina bröllopssmycken och hur du tillbehör till din bröllopsklänning. Det är din speciella dag och du bör tänka på det, oavsett om du vill bära ett matchande band eller ett kontrasterande? Allt är upp till dig så småningom. I våra förslag är det inte alls nödvändigt att matcha ett band med klänning.

Eftersom du kommer att bära ditt bröllopsband under hela ditt liv, så det bör syfta till att avslöja din personlighet. Matcha inte bandet med klänning för trendens och pressens skull. Det finns olika smycken att bära på bröllop, du kan matcha dem med outfiten för en underbar look.

Lita mest på dig själv när du köper ditt smyckesset för bröllop, eftersom det är viktigt för dig att älska smycket som du kommer att bära på din speciella dag och därefter. Det är din dag att njuta av, och välj därför inte smycken för att glädja andra.

Titta på Rosec Jewels lockande samling av bröllopssmycken för brud, eller så kan du utforska mer på webbplatsen

Vackra bröllopssmyckena

Vår kollektion av bröllopssmycken är helt trollbindande och med tanke på vår poäng kan du välja de perfekta smyckena för din drömska dag. Ditt bröllopssmycke är ett smycke som du för alltid kommer att se upp till, och därför måste det tåla med tiden.

Det är därför det inte fungerar att skynda på ditt beslut att köpa ett bröllopssmycke, du måste ta reda på vilken typ av smycken du vill bära på din speciella dag för att lyfta ditt utseende. Kom ihåg våra mantran innan du köper och du är redo att shoppa bröllopssmycken.

Rosec Jewels