Table of Content

Opal anses vara den mest djupgående och tillfredsställande stenen, den låter dig uttrycka dig helt utan tvekan. Den hisnande utsikten över dyrbar Opal har varit grundorsaken till populära auktioner av ädelstenar över hela världen. Människor välkomnar denna lovande sten som deras Opallöftesringar för livet. Anledningen till att den är älskad över hela världen är den fred, välstånd och engagemang som stenen erbjuder. Den symboliseras som det perfekta valet för Opal vigselringset. Vi är här för att dela med oss ​​av nio intressanta fakta som kommer att förvåna dig och fascinera dig att Köpa dina Opal-smycken.

9 intressanta fakta om opalsmycken

Fakta som kommer att bidra till att få dig att titta på dina Opal smycken under en lång stund är här:

1.Naturliga och labbskapade opaler ser likadana ut vid första ögonkastet

Det är ganska svårt att skilja mellan original och labbskapad Opal om du inte kan ha en nära inblick i stenen. Det kommer att ge dig all komplexitet tills du köper från en pålitlig källa som ger dina certifierade smycken som är erkända över hela världen. Vi erbjuder certifierade juveler som specifikt förbereder stentypen för en transparent relation med våra värdefulla kunder. Om du ges en möjlighet att plocka och lägga naturliga och labbskapade i olika skålar ur en gemensam pool av båda, kommer du att svettas hårt och kommer inte att kunna göra det korrekt. Men det kommer att bli kul för dig kompis att se dig anta en sådan utmaning och ge bort vintage opalringar.

2. Black Opal är alla ädelstenars moder

Den mest uppskattade och prisvärda Black Opal är också känd som Mother of All Gemstone. Detta namn gavs till den av Shakespeare för att vara den sällsynta ädelstenen av alla. Det är en sådan oklanderlig sten som kan haka på vem som helst i en timme eller mer. Inneslutningarna verkar som om jordens alla väsentligheter reflekteras av stenen. Vill du inte bära en svart opalring en gång i ditt liv? Tja, du kan köpa dem och hålla dem för dig själv hela livet. Det är en symbol för fred, vänlighet, mänsklighet och välstånd.

3.Opal är National Gemstone för Australien

90 % av den totala ädelstenen utvinns från Australien och därför har landet värderat naturens gåva som sin nationella ädelsten. Den sällsynta svarta opalen hittades också i Australien, det finns många andra typer av opal som är tillgängliga i den geografiska platsen för denna kontinent med landet. White Opal används ofta som modesmycken och dessa finns särskilt i Australien. Detsamma är välkänt för glitter och glans det reflekterar tillbaka.

4.Den härskande planeten i Opal är Venus

Venus ger dig djup insikt i andlighet, det är en konstant humörhöjare. Erbjudandet av Opal inkluderar huvudsakligen den mystiska kraften hos den härskande planeten Venus, som åsidosätter sjukdomar och botar många hudrelaterade problem. Det erbjuder enorm kraft att bekämpa immunitetsrelaterade problem. den rosa guld opal förlovningsringen kan vara det bästa sättet att bära dina Opal smycken som har mycket att erbjuda dig förutom frid och lycka.

5.Opal bärs Unfinished

Rough Opal smycken anses vara ett fantastiskt konstverk och är mycket att föredra av människor runt om i världen. Den vackra reflektionen av ljus och inneslutningar gör den estetisk. Människor som vill fånga allt det goda utan att förlora en tum till den stenskärande salvian går för modesmyckena gjorda med opal. Andra väljer det bättre alternativet att bära värdefulla opala vigselringar som kan vara deras ägo hela livet.

6.Regndroppar är källan till skapandet av Opal

Den magiska nederbörden av regndroppar förvandlar dem till fantastiska opaler. Det är det mest fantastiska fenomenet att ge tillbaka jorden ett tecken för att låta cirkelns liv röra sig framåt. Rätt temperatur och vattenfall i Australien anses vara idealiska för processen och därför kommer världen att ta emot mer Opal runt om i världen tills det regnar och avdunstar som i Australien. Nästa gång du bär din brandopalring, kom ihåg att den kommer från en vattendroppe.

7.Virgin Rainbow är den dyraste Opal

Den sällsynta och mest lockande Opal genom tiderna heter virgin rainbow allt på grund av dess övergripande närvaro. Stenen är mycket värdefull och värderades mer än hundra tusen dollar, några decennier tillbaka. Det är en av dessa vintageopaler som ger ädelstensälskare en chans att bevittna skönheten i ädelstenar och deras erbjudanden på ett bättre sätt. Det kan enkelt ses genom bilder över hela internet.

8.Opal kan låta dig försvinna

De gamla berättelserna tyder på att din etiopiska opalring kan hjälpa dig att bli osynlig. Du kan säkert skratta åt det men historien har några berättelser som tyder på detsamma om Opal. Den perfekta passformen för dig och kommer inte att låta dig försvinna utan alla kommer att limma sina ögon över dig efter att din glänsande sten har uppmärksammats av dem. Omfamna den nya uppmärksamheten och njut av atmosfären helt och hållet.

9.De flesta färgglada inneslutningar ses i Opal

De färgglada innehållen i Opal kan verkligen förvåna dig. Dessa är de mest fantastiska stenarna som kommer att ge dig anledningar att rodna och dela din sanna personlighet med ditt folk. Basfärgen är huvudfärgen och andra inneslutningar framhävs med hjälp av densamma. Svart och vit Opal har tydliga inneslutningar. De mest fantastiska opalerna har grön-blå inneslutningar som ses i vattenopal och svart opal. Vintage opalringar gjorda av etiopisk opal har inga inneslutningar utan avger regnbågsfärger om de observeras noggrant.

De vackra opalringarna är fantastiska alternativ för dig och efter att ha känt till fakta kanske du känner att det finns så mycket att lära dig om en viss ädelsten. Opaler är intressanta stenar som hjälper dig att påverka andra. Det olika utbudet av smycken som du kan bära individuellt eller i form av ett smyckesset, kan helt förvåna dig. Armband, ringar, hängen och örhängen. Skaffa en till dig själv nu!

Rosec Jewels