Table of Content

Du vet dess marsch, när de bruna knopparna blir tätare på träden och välkomnar den vilda och blåsiga våren. Det är säsongen av nyheter och glada ankomster och jag vet inte vad som gör en kvinna lyckligare än smycken från en ny säsong!

Kommer från sjöjungfruberättelserna, marschfödelsestenen - Aquamarine ädelstenen är lyckans emblem, och att bära ett akvamarinsmycke ger mod, klarhet och bättre kommunikation.

I den här bloggen kommer vi att täcka säsongens trendigaste Aquamarine Mars Birthstone-ringar som du skulle gå över.Men innan du går vidare, vet du det? Den akvamarinen har fått sitt namn från det latinska ordet "aqua marinus" som syftar på havets vatten och därav fick stenen sin lugna blå färg.

Det är också intressant att veta att akvamarinen och smaragden har samma familj som är - "Beryl", därför är det tänkt att främja lycka och ungdomlighet.Låt er nu inte vänta mer och visa er vad ni letar efter!

Årets 20 bästa Aquamarine March Birthstone-ringar

  1. Rund Aquamarine Solitaire Ring

    Round Aquamarine Solitaire Ring

    Den distinkta vattenblåa färgen på denna akvamarinring kan intensifiera ditt utseende på många sätt. Med en 6 MM rundskuren akvamarin solitär i en mycket vacker Lotus-korg för att få stenen att se mer förtrollande ut. Denna solitärring i akvamarin är redo att omdefiniera hela din look. Skaffa denna marsch-födelsestensring och skapa en ikonisk look.

  2. Rund Aquamarine Crossover Ring

    Round Aquamarine Crossover Ring

    Detta är verkligen en crossover-ring som är både elegant och unik. Den mycket vackra, runda solitären av akvamarin hålls i utsprång och crossover-skaftet ger ringen mer charm. Denna löftesring av akvamarin är en så önskvärd pjäs för marsfödda damer.

  3. Päronskuren Aquamarine Solitaire Ring

    Pear Cut Aquamarine Solitaire Ring

    Denna solitärring är en perfekt kombination av elegans och gnista! Med en 6X8 MM päronskuren akvamarin solitaire, hålls häpnadsväckande i en blommig miljö och sprider en distinkt charm. Denna akvamarin solitärring är handgjord i guld för en förtrollande överklagande, skaffa den här ringen och ta med magin i denna ring hem.

  4. Aquamarine dubbelbandsring

    Aquamarine Double Band Ring

    Vill du bära en födelsestensring som är okonventionell men ändå vacker? Ta denna akvamarin solitärring! Med en 6 MM rundskuren akvamarin, som hålls i utsprång och vacker rundskuren moissanite är flankerade för att lägga till mer charm till ringen. Det dubbla bandet i den här ringen fångar mest uppmärksamhet, den här trestensringen är ett så vackert smycke.

  5. Oval Cut Aquamarine Solitaire Ring

    Oval Cut Aquamarine Solitaire Ring

    Redan förtrollad av denna akvamarinpatiens? Vad hindrar dig då från att köpa den? Ta denna 6X8 MM ovalskurna akvamarin solitärring idag! Den runda skurna moissanites trion flankerade framhäver skönheten i denna ring vackert. Denna akvamarin patiens är ett mirakulöst fint smycke, varje marsch som föds borde ha.


  6. Rund akvamarin guldsnidad ring

    Round Aquamarine Gold Carved Ring

    Den 6 MM rundskurna akvamarinstenen som hålls i infattning gör att den här ringen ser mer fantastisk ut, och den guldristade designen på den verkar verkligen fängslande. Denna solitärring i akvamarin är en vacker pjäs som present till någon som är marsfödd. Vänta inte med att köpa denna vackra akvamaringuldring.

  7. Rundskuren Aquamarin Solitaire Ring

    Round Cut Aquamarine Solitaire Ring

    För en enkel och subtil marschfödd personlighet är denna runda akvamarin solitärring en perfekt passform! Med en 6 MM rundskuren akvamarin i en korgmiljö och en läcker rund moissanite hålls i inramning i en dold stil för att visa upp briljansen hos huvudstenen.

  8. Smaragdskuren Aquamarine Solitaire Ring

    Emerald Cut Aquamarine Solitaire Ring

    Denna ring lyfter fram din individualitet på bästa möjliga sätt. Med en 6X8 MM smaragdslipad akvamarin solitaire i stiftmiljö och skönheten i denna sten accentueras av det delade skaftet, som är eftertänksamt prydd med rundskurna moissaniter för en elegant touch. Denna akvamarin är en lockande födelsestensring.

  9. Rund Aquamarine Vintage Ring

    Round Aquamarine Vintage Ring

    Den här stenens felfria skönhet gör den mycket mer önskvärd för marsfödda skönheter. Med en 6 MM rundskuren akvamarin i stiftinställning och rundskuren moissanite hålls vid i den dolda stilen. Skönheten i denna solitaire akvamarinring verkar mer förtrollande på grund av det keltiska arbetet som gjorts på skaftet. Ta tag i denna ring i akvamaringuld idag och ändra ditt stilspel.

  10. Hjärtformad akvamarinring med diamant

    Heart Shape Aquamarine Ring with Diamond

    Vilket vackert sätt att uttrycka din kärlek till din marschfödda dam. Med en 6 MM hjärtformad akvamarin solitär, som hålls i en distinkt stiftinställning och rundslipad diamant som flankerar varje sida för att även denna ring ska se lyxig ut.


  11. Solitaire Aquamarine East West Ring

    Solitaire Aquamarine East West Ring

    Denna magnifika akvamarinring skulle definitivt stjäla rampljuset! Med en 6X8 MM oval skuren akvamarin, hållen i infattning i en östvästlig stil för att ge denna ring ett fängslande utseende. Den runda moissaniten som flankerar båda sidor ger ytterligare charm till skönheten i denna ring.

  12. Aquamarine Infinity Promise Ring

    Aquamarine Infinity Promise Ring

    Denna ring avger gnistra av vatten, samt uppvisar hög briljans. Med en mycket vacker päronskuren akvamarin och extremt fängslande infinity-design, som är selektivt prydd med diamanter. Denna oändlighetsring av akvamarin skulle få henne att bli förvånad med sin underbara skönhet.

  13. Ovalt skuren akvamarin enkel guldring

    Oval Cut Aquamarine Simple Gold Ring

    Den estetiska charmen hos denna födelsestensring skulle få din dam att gå galet över den! Med en oval skuren akvamarin som hålls i utsprång och rundskurna moissaniter hålls på båda sidor, vilket gör att denna ring ser mer förtrollande ut. Skaftet på denna ring är vackert handgjorda i guld för lyxig tilltalande.

  14. Bezel Set Aquamarine Solitaire Ring

    Bezel Set Aquamarine Solitaire Ring

    Den här akvamarinringen är påkostad och invecklad och är ett imponerande val som present till en kvinna, född i mars. Med en oval skuren 6X8 MM akvamarin i öst-västlig stil, guldskaftet prydt med bladgulddesign och läcker rund moissanite för en fascinerande touch. Denna akvamarinring är en perfekt match för marsfödda skönheter.

  15. Rund Aquamarine Solitaire Flower Ring

    Round Aquamarine Solitaire Flower Ring

    För din dam som alltid är full av entusiasm, att köpa denna förtrollande blommiga ring skulle definitivt glädja henne. Den här ringen har en 5 MM rundskuren akvamarin i stiftinställning, satt som en mittsten i denna ring. Denna solitärring i akvamarin är handgjord i guld för en överflöd. Denna ring återspeglar också skönhet och styrka helt och hållet.

  16. Smaragdskuren akvamarin Celtic Ring

    Emerald Cut Aquamarine Celtic Ring

    Den slående skönheten hos denna keltiska knutring i akvamarin skulle garanterat glädja din dam! Med en 6X8 MM smaragdskuren akvamarin i stiftinställning, accentuerad av de keltiska knutdetaljerna och de runda diamantsidestenarna. Denna akvamarin solitärring är en designad march-födelsestensring, ett måste att köpa till din dam.

  17. Rund Aquamarin Solitaire Ring med Moissanite

    Round Aquamarine Solitaire Ring with Moissanite

    Denna marsch-födelsestensring visar lugnet i din personlighet, den är tillverkad i massivt guld för lyxigt tilltal. Med en rund skuren 6 MM akvamarin födelsesten i bezelinställning och den rundskurna moissanite i bezelinställning flankerar för att utstråla skönheten i denna ring. Skaffa denna akvamarin marsch födelsestensring till din dam och visa upp lite mer kärlek.

  18. Princess Diana Inspired Aquamarine Ring

    Princess Diana Inspired Aquamarine Ring

    Denna akvamarinring skulle få dig att spika din look med sin fina skönhet. Med en 6X8 MM oval skuren akvamarin i utsprång, med runda moissaniter utsmyckade som halo. Denna prinsessdiana-inspirerade akvamarinring är inget annat än ett överväldigande fint smycke.

  19. Princess Cut Aquamarine Solitaire Ring

    Princess Cut Aquamarine Solitaire Ring

    Fäst känslor med din present genom att ge din dam den här akvamarin solitärringen, mittstenen hålls vackert i utsprång och de intrikata keltiska knutdetaljerna gör denna marschfödelsestensring mer önskvärd. Se till att fånga hennes glädjeskri när hon tar emot ringen från dig (för varför ska man missa sådana ögonblick, eller hur!).

  20. Cushion Cut Aquamarine Split Shank Ring

    Cushion Cut Aquamarine Split Shank Ring

    Denna vackra och strålande akvamarinring är handgjord i guld för en lyxig touch. Med en 6 MM kuddskuren akvamarin solitär, hållen i 4-stifts-diagonal inställning för ett distinkt utseende. Denna solitaire akvamarinring har rundslipad diamant flankerad på vardera sidan av mittstenen för att lägga till glittrande skönhet till ringen.

Rosec Jewels