Table of Content

Emerald är en av de fyra dyrbara ädelstenarna och har prisats för sin skönhet och livfulla gröna färg. Stenen liknar landskap med liknande gröna livfulla och frodiga egenskaper.Smaragder har varit vördade sedan det antika Egypten, och denna tillbedjan har varat in i modern tid.

Våra vardagssmycken Smaragdsmycken är inspirerade av naturen och den fräschör som den erbjuder, och de är precis vad du vill för att ge din outfit lite känsla.Bär dessa smaragdskönheter från hemmet till arbetsplatsen till dansgolvet för att lägga till lite vitalitet och färg i din vardag.

Smaragdringar

1. Princess Cut Emerald Solitaire Ring

Ge din dam kärlek den klassiska solitären gjord av levande smaragdsten i prinsesslipning. Stenen i den massiva guldringen är satt med fyra stift. Den är vacker att se på och så passande för vardagsbruk.

2. Marquise Cut Emerald Ring med Diamant

Ingenting kommer i närheten av eleganskvoten hos denna rutinmässiga smaragdsolitairring. Den är formad med marquiseslipad smaragd i mitten i en uttagsmiljö med gnistrande sidostenar av rundslipad diamant. Efter att ha tillverkats i massivt guld, är denna Emerald Solitaire Ring verkligen unik. Något som passar till dina vackra aftonklänningar såväl som högtidskläder.

3. Stapelbar ring med smaragd och diamant

Tänker du stärka ditt band med en löftesring? Här har vi något perfekt för dig. Denna smaragdring har fem små smaragdstenar och diamanter på båda sidor, vilket ger den utseendet av ett evighetsband. Den är snidad i massivt guld och kan enkelt staplas med andra ringar.

4. Smaragdring med tre kronblad för kvinnor

Elegansen med kronblad är något annat, eller hur? Vår löftesring prydd med tre stenar av Marquise Cut Emerald ger den elegansen till din vardagliga stil. Denna ring med tre kronblad erbjuder en blandning av minimal stil och ungdomlighet av smaragd. Den har tillverkats i guld som ger sin lyxiga touch till ringen. Denna löftesring fungerar också som ett tidlöst tecken på kärlek och engagemang.

5. Emerald Solitaire Ring med diamant

Om du krossar smaragder men inte kan släppa diamanterna också, är den här ringen något för dig. Den har omslutits av Marquise Cut Emerald i mitten med spridda diamanter på sidan. Medan smaragd ger en livfull touch, förstärker diamanter glansen i denna ring och ger bäraren det bästa av två världar. Denna unika Emerald Solitaire Ring vet utan tvekan vägen till alla dina smyckeskrin.

Smaragd förlovningsringar

1. Emerald Floral Solitaire Ring med Diamond Halo

Blommor kan aldrig gå ur mode, eller hur? Denna blommiga förlovningsring är prydd med rundskuren smaragd i mitten med Marquise och rundslipad diamant på sidorna. Den är designad i ett blommigt inspirerat mönster tillsammans med en delad skaft, vilket gör den till "den enda" för din enda. Hon kunde leva i denna förlovningsring och älska den lika mycket tack vare dess klassiska blommönster och subtila stil.

2. Hjärtformad Emerald Solitaire Ring med Moissanite

Visst kommer att vinna över hennes hjärta! Detta är en helt underbar pjäs, satt med en hjärtformad smaragd, förstärkt med gnistrande diamanter nedan. Hjärtformen och sättet på vilket diamanter sätts på mittstenen gör att den fångar ögat. Vad kan vara ett bättre sätt att uttrycka dina känslor än denna symbol för kärlek.

3. Emerald Solitaire Förlovningsring med diamant sidosten

Lägg till denna djärva och livfulla smaragdring till din samling så höjer den ditt humör varje gång du bär den. Den är infattad i massivt guld och har en ovalslipad smaragd som solitären, utsmyckad i en stiftinställning med rundslipade diamanter som sidostenar. Denna smaragdförlovningsring representerar kärlek och tur och är verkligen unik för att äntligen göra den officiell.

4. Klassisk smaragdförlovningsring med diamanthalo

Vem säger att förlovningsringar måste vara extravaganta och utarbetade? Vi ger dig en lätt smaragd- och diamantförlovningsring, du kan bära vilken som helst till vardags. Denna solida guldring har en rundslipad smaragd som solitaire utsmyckad i en stiftinställning med en gnistrande gloria av rundslipade diamanter. Minimal och elegant stil kombinerad, denna smaragd- och diamantring är ett mycket eftertraktat val för att fira den stora dagen.

5. Päronformad Emerald Solitaire Ring med Diamant Halo

Om din fästman gillar att hålla det enkelt och subtilt och inte kan sluta krossa över smaragder, lås den här smaragdförlovningsringen direkt för den stora dagen. Den har omslutits med mittsten av päronslipad smaragd som har omringats med en gloria av rundslipade diamanter: klassisk men ändå så elegant! Vibrerande touch av smaragd är så graciöst förstärkt med diamanter att vi inte kan låta bli att falla över dess skönhet om och om igen.

Smaragdbröllopsringar

1. Smaragd- och diamantband med pärlguld

Vintage och levande: vårt smaragdbröllopsband förstärkt med diamanter och pärlguld. Med sin exakta design och antika touch gör detta smaragd bröllopsband ett uttalande som är svårt att motstå. Smaragder, välförtjänt hyllade som juvelernas kung, skänker denna guldpärlorring med sina glamorösa gröna nyanser.

2. Emerald and Diamond Full Eternity Wedding Band

Är du sugen på lite extra glitter och glans? Då är den här ringen gjord för dig. Översållad med en rad rundslipade smaragdstenar med diamanter ovanför och under, gör detta bröllopsband en ovärderlig skönhet att presentera din älskling med. Presentera det för henne som ett bröllopsband eller födelsedagspresent, det kommer att fungera för alla tillfällen. Att slå ihop detta band med andra smycken i smaragd kommer att förbättra det övergripande utseendet.

3. Skapade Emerald and Moissanite Half Eternity Ring

Låt henne njuta av värmen av glittrande grönska med denna skapade smaragdhalva evighetsring. Hyllad som en symbol för evig kärlek, denna ring är översållad med skapad smaragd och moissanite i ett omväxlande mönster. Det är en välfärgad och ständigt gnistrande tecken på kärlek som kan presenteras för din damälskare vid alla tillfällen, oavsett om det är alla hjärtans dag, årsdag, bröllopsfödelsedag eller bara en annan dag då du uttrycker din kärlek.

4. Skapade Emerald and Moissanite Eternity Wedding Band

Om du är en romantikfanatiker och inte kan sluta strömma över gröna, är den här skapade smaragdringen rätt för dig. Presenterad som en gåva som representerar evig kärlek, är denna ring det moderna sättet att uttrycka kärlek till par. Den har prydts med Princess Cut Created Emerald med en rad Moissanite ovanför. Bara något hon skulle älska att para ihop med sin förlovningsring.

5. Emerald Statement Eternity Band Ring

Vissa smycken är tidlösa. Deras charm försvinner aldrig, och detta smaragdfärgade evighetsband är ett av dem. Det solida guldbandet har en smaragd besatt över hela evighetsringen. Att göra ett uttalande utan att vara extra är inte så svårt längre. Du hittade också följeslagaren till din smaragdfärgade förlovningsring.

Smaragdörhängen

1. Emerald Solitaire örhängen i stiftinställning

Lägg till en estetisk charm till din outfit med dessa Solitaire Stud örhängen prydda med runda skurna smaragder i en 4-stiftsmiljö. Dessa runda örhängen är gjorda av massivt guld för en överdådig tilltalande.

2. Blommiga Emerald Cluster örhängen för kvinnor

Dessa härliga blommiga klusterörhängen är designade med gnistrande rundskurna smaragder över en solid guldbas för att bli en charmig accessoar för din vardagliga look. Bär dem varje dag för en chic look.

3. Emerald and Diamond Starburst Stud örhängen

För kvinnor som älskar blandningen av färger och neutrala färger, ger vi dig våra smaragd- och diamantörhängen. Detta vackra och ljuvliga örhänge är utsmyckat med Oval Shape Emerald som en mittpunkt och omgiven av Halo of Round Shape Diamonds. Dessa smaragdörhängen är tillverkade i massivt guld och kan bäras bekvämt på din arbetsplats eller vilken utflykt som helst.

4. Smaragd- och diamantörhängen med blommor

Grejen med blommor är: de är fascinerande i alla former. Men mer så när det är våra go-to dubbar vi pratar om. Prydda med vacker grön smaragd i mitten med rundslipade diamanter runt om i en blommig design, dessa smaragdörhängen är något du aldrig skulle vilja ta av dig. Speciellt om du gillar blommor lika mycket som vi gör!

Smaragdhalsband

1. Emerald Solitaire hängsmycke för kvinnor

Om du inte kan hålla ögonen borta från klassiker är det här lätt något för dig. Detta är ett traditionellt solitärhänge utformat med en rundskuren smaragdpatiens i en ram. Den har tillverkats i guld och är en accessoar som din älskling skulle älska att bära varje dag, varje dag. Inget mindre än graciöst, verkligen!

2. Emerald Three Stone Halsband i guld

Ett mycket elegant och klassiskt Trio Emerald-hänge har 3 runda skurna Emerald-set i en ram i solid 14k guld. Den är gjord för att matcha alla dina outfits, oavsett om det är festkläder eller festkläder. De tre stenarna av smaragd har en förtjusande betydelse och representerar parets förflutna, nutid och framtid tillsammans. I ett nötskal betyder det livslång samhörighet. Det gör det till ett av de mest eftertraktade alternativen att presentera för din älskling på en födelsedag, årsdag och alla hjärtans dag.

3. Emerald Teardrop hängsmycke med Moissanite

Förbättra din look med detta Teardrop-hänge. Den är utsmyckad med en päronformad smaragd inställd som en solitär i mitten i en Prong-miljö med en serie av rundformad moissanite runt, sammansatt av massivt guld. Den är idealisk att bli present på mors dag, tack vare dess kungliga och graciösa modetilltal.

4. Emerald Open Circle Pendant för kvinnor

Detta Eternity-hänge har rundformade smaragdstenar i Pave-miljö. Det är en perfekt födelsedagspresent eller alla hjärtans dag-present.Klassiskt men ändå så modernt: USP för detta hängsmycke med öppen cirkel är att det verkligen passar till vilken klädsel som helst, vare sig det är formella eller vardagliga.

5. Unikt Heart Infinity-hängehalsband med Emerald

Gör din kärlek evig genom att skänka detta oändliga halsband i guld till den ditt hjärta tillhör. Smaragderna är fästa vid Twisted Rope Infinity, som korsar Heart Pendant Necklace på ett graciöst sätt.

Smaragdhalsbandset

1. Blommigt smyckesset med smaragd

Var symbolen för nåd för dina åskådare genom att ta på dig detta fascinerande blommiga smyckesset. Den är prydd med smaragder med spetsar och stöds perfekt av det vackra paret örhängen. Detta unika smyckesset kan vara en fantastisk jubileumspresent till din fru. Medan den livfulla gröna färgen på smaragder ger den en ungdomlig charm, fungerar dess blommönster som en grädde på moset. Det ser bra ut tillsammans med de mest klassiska och tryckta kläderna, för vad passar inte med blommor eller hur?

2. Klassiskt skapat smaragd smyckesset med Moissanite Halo

Säg hej till halo och säg det ganska ofta eftersom vårt skapade smaragdsmyckeset med moissanite-gloria är din nästa vardag. Det skulle den klassiska designen av detta vackra hängsmycke och örhängen berätta. Den har utsmyckats med runda skurna labb skapade smaragd i mitten förstärkt med gloria av moissanite runt om. Något alla fans av livfulla gröna nyanser av smaragd i kombination med lite gnistrar inte kommer att kunna motstå.

3. Emerald Flower Smycken Set med Diamond Halo

Sätt på dig detta smaragdblommiga smyckesset varje dag och låt din elegans stjäla showen. Den har utformats med Round Cut Emerald i mitten förstärkt med en glittrande Halo of Pear Cut Diamond runt om i hänget och delvis i örhängen, tillverkad i en blommig design. Detta blommiga smyckesset lyfter din vardagsstil med ren elegans.

4. Splendid Emerald Bar smyckesset

Blända runt i detta barsmyckeset översållat med rundskurna smaragder. En perfekt present till damer som är födda i maj månad, eftersom detta hängande örhängen är prydd med majs födelsesten. Den har inbäddats med en serie rundskurna smaragder i ett vertikalt stångmönster och är ett av de mest eftertraktade valen för de bländande. Den fantastiska gröna outfiten väntar på att slås ihop med detta förtjusande set.

5. Blommor smaragd och guld triangel smyckesset

Se chic och modern ut i vårt smyckesset med öppen triangel med en smaragdblommig design gjord i massivt guld. Detta set med örhängen och hängen ger dig ett unikt och modernt utseende. Mor, dotter, fru eller fästman, det kommer att vara en idealisk present till varje speciell kvinna i ditt liv.

Smaragdarmband

1. Seven Stone Emerald Station Chain Armband

Om du är någon som gillar att hålla det enkelt och elegant är ett Emerald Station Chain Armband valet för dig. Den har prydts med Round Cut Emerald stationerade (precis som namnet antyder) på ett enhetligt avstånd från varandra och tillverkade i guld. Så sprudlande klass att du aldrig skulle vilja ta av den!

2. Emerald Diamond Station Chain Armband med Illusion Inställning

Detta eleganta kedjearmbandet för alla hjärtans dag är prydt med rundformade diamanter och smaragdstenar i en illusionsmiljö. Detta kedjearmband är en bekväm och lätt tillbehör att bära varje dag, varje dag.

3. Förtjusande Emerald Three Stone Chain Armband

Om du är någon som gillar att deras smycken har en betydande betydelse, när de presenteras som en gåva (och gillar vem som inte skulle göra det), behöver du inte leta längre. Detta armband har utformats med tre stenar av smaragd som betecknar dåtid, nutid och framtid, vilket insinuerar att ni två är tänkta att vara tillsammans för en livstid. Därför är det ett förtjusande val att presenteras på alla hjärtans dag, födelsedag, årsdag och även mors dag.

4. Princess Cut Emerald Solitaire Armband

Verkligen för alla priser där ute! Låt mindre vara mer att bära detta Solitaire-armband som har utformats med ett exakt prinsesssnitt i mitten. Detta Emerald Solitaire Armband är ett lätt, minimalt val för att lyfta din streetstyle.

5. Emerald Arrow Cuff Armband för kvinnor med diamantaccent

På denna årsdag, visa din kärlek till din dam kärlek med detta bländande pilarmband prydd med en rund smaragd ädelsten som är inställd i en utsprång i en triangulär form med en diamantaccent. Detta vackra manschettarmband är sammansatt av solid guldmetall och kommer att ge dig en helt chic look.När den presenteras som en gåva kan den tjäna som en påminnelse till henne om att du för alltid skulle vara där när hon känner sig vilsen och riktningslös.

Smaragdsmycken ger dig och din outfit ett levande utseende. Den livliga gröna färgen finns inte i någon annan ädelsten. Om du älskar att tillbehöra varje gång du gör dig redo, då är denna ädelsten ett måste. Rosec Jewels erbjuder dig dessa smycken gjorda av högsta kvalitet och snyggaste stilar.

Rosec Jewels