Table of Content

Odansen är att du för närvarande läser detta samtidigt som du blir överväldigad av ett antal känslor innan du ber om din kärleks hand i äktenskapet.Resan mellan att bestämma sig för att göra det för alltid till att faktiskt gå vidare med det stora förslaget är en berg-och-dalbana i sig. Och det finns ingen bättre person än du att berätta varför.

Medan du är över månen och tänker på nästa fas i ditt kärleksliv, kan du inte låta bli att känna pressen av att hitta något som fungerar som ett evigt emblem för din kärlek och ditt engagemang.

Ja, vi pratar om "den ena" förlovningsringen som skulle fira din lycklig i alla sina dagar, för alltid. Och eftersom "en diamant är för alltid" finns det ingen anledning att inte bestämma sig för att handla diamantförlovningsring för den delen.

Men det är också den svåraste delen. Du måste ha lite svårt att sätta din bästa insats på en sådan, med tanke på den uppsjö av alternativ som världen av diamantringar erbjuder dig. Från utseende till kvalitet kan du inte riskera att något går fel. Och som varför skulle du inte känna så? Du vill trots allt att din älskade ska vårda den här ringen hela livet!

Vi får så mycket tid och det är precis därför vi är här med vår guide för diamantförlovningsringar som täcker alla aspekter av att köpa den med största lätthet. Det också från bekvämligheten av ditt hem, eftersom vi pratar om onlineshopping här. För varför inte? Med tanke på den ökande populariteten för onlineshopping skulle det inte skada att utforska vilka unika förlovningsringar den digitala världen har att erbjuda. Vi står vid din sida för det.

Kom, låt oss hjälpa dig att handla diamantförlovningsring online och ta dig ett steg närmare att hitta den som bäst firar ditt förhållande:

Är det säkert att köpa diamantförlovningsring online?

När vi pratar om att köpa något så dyrbart som en förlovningsring online, kommer hela processen med sina egna dilemman. Viktigast av dem är: säkerhetsproblemen.

Vad händer om jag blir lurad? Hur vet jag att jag kan lita på den här sidan? På och på listan fortsätter.

Tänk om vi säger att det inte alls är osäkert, när du har rätt försiktighetsåtgärder i åtanke? Hur? Vilka varningar? Låt oss ta reda på:

En sak som kan göra din onlineshopping av förlovningsringar, en säker och smidig resa, är att vara säker på att leverantören är pålitlig genom:

  • Ser till att de har en flexibel retur-/fraktpolicy. För att hålla dig på den säkra sidan använder vi en 30 dagars fri retur-/bytespolicy. Dessutom erbjuder vi gratis försäkrad frakt för att säkerställa att din perfekta ring levereras till din dörr, utan krångel.

  • Se till att du får ett fullständigt bevis på äkthet. Det räcker långt för att bygga webbplatsens trovärdighet. I ditt intresse, genom att göra kvalitet till vår bästa policy, använder Rosec Jewels endast certifierade produkter.

Sist men definitivt inte minst, glöm inte att göra dina läxor. Nej, dra inte ut din penna och papper redan. Med läxor menar vi att gå igenom kundrecensioner, för att äntligen göra online ringshopping helt rätt.

Känn till om de 4 Cs av Diamond Engagement Ring

Know about the 4 Cs of Diamond Engagement Ring

När vi pratar om att välja diamanten för förlovningsringen, kan vi verkligen inte gå utan att tala om de 4 Cs: skärning, färg, klarhet och karat.

Oroa dig inte. Att förstå dem tillräckligt för att bestämma hur de påverkar kvaliteten, utseendet och i sin tur priset på diamant, för att äntligen få tag på den perfekta förlovningsringen är ingen raketvetenskap. Speciellt eftersom vi är här för att begränsa innebörden och effekten av varje C. Efter att ha gått igenom dem, skulle du gå härifrån mycket mer informerad för att fatta ett klokt beslut som du och din älskade evigt skulle vara tacksamma för.

Klipp ut:

Intressant nog är innebörden av snittet inte begränsad till enbart formen. Det avgör också hur väl diamanten gnistrar. Ja, du hörde rätt. Det krävs fin skicklighet för att skära stenen på ett sådant sätt att proportioner, symmetri och polering justeras för att förbättra ljuset den reflekterar och bryts tillbaka. Det konstnärskapet skapar den perfekta gnistan som vi alla är en beundrare av. Och på den där wow-faktorn av "gnistra" graderas den från utmärkt till dålig.

  • Hur påverkar det priset?

    Till din förvåning är skärning den primära bestämningsfaktorn för priset på diamant eftersom det påverkar det med minst 30 %. Undrar varför? Det är för att det också är avsett att dölja bristerna i 3 Cs, vilket är vad vi kallar konsten att diamantskära. Så även om en diamant har en exceptionell färg och klarhet, kommer den inte att gnistra till sin fulla kapacitet om den inte skärs ordentligt. Det kan få det att verka lite livlöst.

Färg:

Det är inte många som vet att Diamond finns i en regnbåge av färger. Uppsjön av färger sträcker sig från de absolut färglösa som tilldelas D-betyg; till de som har uppenbara nyanser av gult, rangordnat med en Z-grad. De D-klassade är naturligtvis de sällsynta och lika beundrade.

  • Hur påverkar det priset?

    Det kommer inte som någon överraskning att diamantens färg väsentligt avgör dess utseende, önskvärdhet och sällsynthet. Och eftersom färglösa och nästan färglösa diamanter tenderar att verka mer åtråvärda och också är något sällsynta att hitta, får de automatiskt en högre prislapp. I värde ligger fancy färgade diamanter inte heller långt efter, med de mest mättade som kräver en något högre prislapp.

Klarhet:

Klarheten hos alla stenar infiltreras ofta med inneslutningar och ofullkomligheter. Som ett resultat av bildning under intensiv värme och tryck är dessa inneslutningar moln, pinpoints och kristaller som finns i diamantstrukturen. Vissa kan vara synliga för blotta ögat, andra inte så mycket. Och de som inte är det, har äran att få ett högre tydlighetsbetyg på skalan från felfri till inkluderad.

  • Hur påverkar det priset?

    Detta behöver inte mycket debatt, eller hur? Regeln är enkel. En bra klar diamant har allt i överflöd: den gnistrar mer, ser mer åtråvärd ut och är mycket mer sällsynt. Således, om diamanten är något inklusionsfri under förstoring, skulle den komma med en högre prislapp, medan om den har fler inneslutningar som är synliga för blotta ögat, skulle den få en lägre prislapp.

Carat:

Har du någonsin undrat vad exakt betyder ordet "karat" när du hör det från de som är besatta av smycken? Enkelt uttryckt kallas den viktenhet som används för diamanter som karat. Den mest populära vikten av en diamantförlovningsring når 1 karat.

  • Hur påverkar det priset?

    Karaten och prispratet kan aldrig riktigt bli gammalt. Mycket förutsägbart kräver en diamant med större karat högre pris eftersom den är selektivt svårare att hitta medan den med små karat får ett lägre pris eftersom den är mindre sällsynt. Studier tyder till och med på att en 1 karats diamant leder till ett högre pris eftersom det är "vikten" som de flesta letar efter i en förlovningsring, speciellt för de rundslipade.

Välj din form för Diamond

Pick your shape for Diamond

Änskar din älskade de traditionella klassikerna över allt annat? Om ja, ingenting talar till hennes stil mer än runda eller ovala diamanter!

Eller längtar hennes hjärta efter snyggare former som är heta i trenden? Då, vilken bättre form att gå för än den inte så klassiska prinsess- eller päronformen?

Oavsett vad det är som bäst återspeglar hennes individuella stil, skulle du märka att varje form här ger något extraordinärt till bordet när du ger dig ut för att köpa en förlovningsring. Ta en titt:

  • Rund: En form som är gjord för att passa diamanter! Efter att ha utformats med 58 facetter låter den ljus reflekteras från varje facett, vilket vackert tar fram den intensiva "gnistan" som gör att diamanter är önskvärda. Det har blivit populärt som det bästa snittet för enkla förlovningsringar.

  • Oval: En häftklammer för långa fingrar! Det ovala snittet ger i stort sett allt till bordet, eftersom det erbjuder både briljans (liknar det runda snittet) och karaktär med sin långsträckta form som ger den ett större utseende. Oval Cut Rings har snabbt blivit ett billigare alternativ förlovningsring till de klassiska runda.

  • Princess: Helt klart, det mest populära tjusiga snittet som finns! Detta mångsidiga snitt är tillverkat som en omvänd pyramid, och till utseendet anser vi att det är ett nära samtal mellan kvadratiskt och rektangulärt snitt. Med skarpa hörn och symmetriska sidor ser den större ut i storlek i motsats till sin karatvikt.

  • Asscher: Årgången känns som att den här skärningen erbjuder är något annat! Asscher-cut kan lätt förväxlas med ett smaragdsnitt, förutom det faktum att det verkligen är fyrkantigt till formen. Med sina långa stegfasetter låter den mycket ljus passera igenom, vilket hjälper den att utstråla en unik gnistra.

  • Päron: Ett elegant men snyggt val för diamantförlovningsringar! Även känd som en droppskärning, päronsnitt är en unik blandning av marquise och oval skärning tack vare sin ena rundade och en annan spetsiga ände.

  • Emerald: En sofistikerad och tidlös klassiker! I utseende ser smaragdsnitt ut som en långsträckt version av rektangulärt snitt.Tack vare dess linjära stegfasetter utstrålar den ljusblixtar som belönar den med en unik "spegelsalen"-effekt.

  • Marquise: Det lekfulla Marquise-snittet förvånar med sin likhet med formen på ett brett leende. Med spetsiga ändar och rund kropp har detta snygga snitt den unika förmågan att hjälpa fingrarna att se långa och tunna ut.

Tips för att välja förlovningsring online

Det bästa med onlineshopping av förlovningsringar är att den perfekta ringen egentligen bara finns där ute, gömd bland den stora poolen av alternativ, och väntar på att fira din stora dag. Du är nära det, du måste bara följa den rätta vägen för att komma dit. Och vad mer är vi här för? Från hur du budgeterar till exakt vad du ska leta efter, du kommer att veta allt på nolltid.

Kom, låt oss hjälpa till att hitta dig, ditt gnistrande tecken på kärlek:

  1. Storlek på förlovningsringen:

    Sizing of Engagement Ring:

    Även om vi kanske känner till varenda detalj i vår enda, har vi ibland helt enkelt inte råd att gå fel. Och detta är utan tvekan en av de gångerna. Så när du köper en diamantring online, var inte mindre än 100 % säker på storleken på din partners ring.

    En ut-och-ut-undersökning kommer att spara dig den extra ansträngningen att behöva ändra storlek på den. Lägg noga märke till de ringar hon redan bär (om några) och försök i smyg att smyga in för att mäta den med ett tejp, när hon lägger av den. Skapa ett lämpligt scenario så att du kan be henne att dra valfri ring i fingret (som kanske din vän uppenbarligen är ute efter att köpa till sin fästman) för att se om den passar och om inte, mät smart efter hur mycket. Glöm inte att följa en ringstorlekstabell.

    Storleken spelar roll, och för att underlätta arbetet med att få rätt storlek på din förlovningsring när du handlar online, använder Rosec Jewels gratis ringstorlekar på begäran. Du behöver bara luta dig tillbaka, placera ringen på sizern genom din mobilskärm och flytta reglaget tills det passar. Och ta-da: där har du den officiella storleken på din förlovningsring.

  2. Budget och prissättning av diamantförlovningsring:

    Ja, vi vet att det kommer att bli en av de mest betydande utgifterna i ditt liv, men lugnare, det finns ingen hård och snabb regel när det gäller budgetering.

    Även om det traditionella ordspråket antyder att man måste spendera tre månaders lön på förlovningsringen, borde det inte kännas som en börda på samma gång. Vi vet att du inte vill tömma dina fickor helt, men vill också att det ska vara en högkvalitativ ring som din älskade för alltid värnar om. I så fall är det bäst att komma till en medelväg, hur det än passar dig. Det är där att handla en diamantring online fungerar till din fördel eftersom det finns en uppsjö av ringar, tillgängliga till varje prisklass. Du måste bara göra rätt prioriteringar och se vad som faller inom din komfortbudget.

    Det är viktigt att notera att din förlovningsring är ett tecken som framför allt återspeglar din kärlek och ditt engagemang för din partner, inte någon ekonomisk påfrestning som du är villig att utstå.

  3. Ringstil:

    Ring Style

    Ända sedan du bestämde dig för att ställa frågan, har det inte varit en ganska svår nöt att slutföra din partners idealiska förlovningsringstil? Inga problem! Låt oss avslöja några beprövade och pålitliga knep för dig:

    Det är viktigt att notera att hela spelet handlar om observation. Så ja, lär känna hennes smyckesval! Bläddra slumpmässigt igenom internet tillsammans för att veta vilken ringdesign som talar till hennes individuella stil mest. Du kan alltid fråga hennes vänner/släktingar om de har en idé om hennes preferenser. Dessutom, om du är smart med ord kan du fråga henne direkt utan att tappa bollen, genom att kanske skapa ett scenario där du behöver hennes förslag med en ring.

    Om du observerar att hon uppskattar traditionella klassiker, kan du inte gå fel med en Diamond Solitaire Ring. Men om hon är mer av en vintage-beundrare, kanske prova att lägga vantarna på en art déco-ring. Oavsett hennes individuella stil är att få tag på en anpassad förlovningsring online något du aldrig kan gå fel med. Det hjälper till att göra ditt förslag mer personligt.

    Obs- Rosec Jewels kan blåsa liv åt sin drömförlovningsring med sina kompletta anpassningstjänster. Om du vill insupa ett meningsfullt meddelande/datum, använder vi också gratis gravyrtjänster.

  4. Välj en förlovningsringsinställning:

    Choose an Engagement Ring Setting

    Om du är nybörjare när det gäller ringshopping online är chansen stor att du har hört talas om den här termen för första gången (prata om saker som vi gör för kärleken). Men oroa dig inte, du behöver inte vara helt teknisk. Vi har dig täckt med allt du behöver veta om en bra inställning av förlovningsringar.

    Först och främst, syftet med en inställning är mångfaldiga. Det säkrar mittstenen på sin plats å ena sidan, och påverkar även utan ansträngning utseendet på din ring på den andra (så när du ser en vacker ring, oftare än inte, har inställningen spelat en betydande roll för att höja dess utseende ). Därför är det viktigt att du väljer en inställning som skyddar diamanten för alltid, lägger mer vikt vid den, förbättrar dess utseende (om möjligt) och är enkel nog att inte ta hela rampljuset.

    Låt oss presentera några av de mest populära inställningarna för diamantringar:

    Prong: Prong Setting, hyllad som den bästa miljön för förlovningsringar, har förmågan att säkra diamantpatiens av alla storlekar med fyra eller sex metallstift. Genom att låta ljus enkelt passera genom mittstenen gör den underverk för att förstärka briljansen i din diamant.

    Halo: Om hon gillar illusionen av en större mittsten, skulle en haloinställning göra ett bra jobb eftersom den har en serie diamanter som omger mittenstenen. Det ger inte bara några extra karat, utan kommer också med ett extra lager av skimmer.

    Pave: Glitterälskare samlas! I Pave Setting är diamanter prickade över hela skaftet på ringen. Tillsammans med en gnistrande överklagande ger denna inställning mer karaktär till din förlovningsring.

  5. Välj metall för din diamantförlovningsring:

    Choose Metal for your Diamond Engagement Ring

    När vi pratar om att välja en metall för förlovningsringar kan vi helt enkelt inte se förbi Gold. Oavsett om det är för sin tidlösa klass, eller den frodiga dragningskraften som den kompletterar diamanterna med, är guld en go-to av alla de rätta anledningarna.

    Tänk på att guld inte bara är estetik. Det har varit ett så eftertraktat val av metall eftersom det också ger din ring den typ av hållbarhet som kan göra att den håller hela livet. 10K guld har fått ryktet om att vara den mest hållbara av partiet.

    Grejen med att köpa en förlovningsring online är: ju fler alternativ, desto roligare blir det! Det är därför vi på Rosec Jewels erbjuder mångsidiga färgtoner i guld, vilket säkerställer att vi har något för alla:

    Vit guld: Om hon är någon som gillar att hennes ring är ljus och ofärgad, har vitguld dig täckt. Dess hållbarhet behöver ingen introduktion och den fungerar bra med varje hudton, tack vare sin neutrala färg.

    Gult guld: Gult guld är favoriten bland de traditionella blivande brudarna och traditionerna ljuger verkligen inte. Den är eftertraktad för sin glittrande gyllene nyans som kan ge den perfekta kontrasten till diamanternas gnistrande tilltalande.

    Roséguld: Om hon är lite feminin med sina val är roséguld något hon skulle godkänna. Med sina delikata rosa nyanser har roséguld blivit allt mer populärt bland de moderna blivande brudarna.

  6. Köp certifierad diamantförlovningsring:

    Buy Certified Diamond Engagement Ring:

    Låt oss gissa! Du har räknat ut allt. Du vet formen. Du är säker på designen. Men det finns fortfarande något som hindrar dig från att lägga till ringen i kundvagnen. Det är något vi skulle kalla kvalitetsproblem.

    Vi klandrar dig inte. När du handlar online är det naturligt att tänka på kvalitet. Det är precis därför vi rekommenderar dig att köpa ett bling som har gått igenom legitim inspektion, bedömning och utvärdering av ett välrenommerat laboratorium. Kort sagt, vi menar att alltid lita på en högkvalitativ ring som är certifierad. Oavsett om det är en ring som du är säker på att hon inte skulle sluta svimma över eller en specialanpassad ring designad online, ger certifieringen bara trovärdighet, värde och tillförlitlighet till den.

    Obs- Rosec Jewels bär på en iver att vara en del av ditt livs viktigaste ögonblick under en livstid. Det är därför vi bara använder IGS-certifierade smycken som är gjorda i stämplat guld.

Sluta tankar

Vi kunde inte vara mer glada för din skull för att ha hittat den. Vi vet att ända sedan du har bestämt dig för att fria kan du inte låta bli att känna pressen av att hitta en förlovningsring som är inget annat än perfekt. Den typ av ring som inte bara talar till din kärlek och hennes stil mest, utan också något hon kan beundra hela livet.

Oavsett om det är en anpassad ring som du önskar dig eller om du bara vill utforska dina alternativ på bästa sätt, har vi täckt allt du behöver veta om att köpa den perfekta diamantringen online. Vi är säkra på att med den typ av information som du tar bort, är det drömförslaget inte så långt borta nu.

Rosec Jewels är här vid din sida för det. Bläddra igenom vår kollektion av unika diamantförlovningsringar eller om du har en specifik design i åtanke, kontakta oss gärna.

Rosec Jewels