Table of Content

Citrin, den gula kvartsen anses vara en magisk kristall som erbjuder en hel del lycka till betraktaren. Den ljusgula stenen är den mest fashionabla stenen man någonsin kan få för sig själv. Det anses vara den perfekta accessoaren för kvinnor som älskar att fira och njuta av alla tillfällen. Skapa ett specifikt modeuttryck genom att använda magnifika citrinringar, citrinörhängen och mycket mer.

Mening & History: Citrin November Birthstone

Citrin är födelsestenen för november månad och anses vara det första valet för människor som vill ha ekonomiskt överflöd och god hälsa. Det är en sällsynt sten som tillhör familjen kvarts. Oavsett det faktum att kvarts finns i överflöd men citrin är fortfarande sällsynt. Den riktiga Citrinen är svår att hitta och därför finns det många falska stenar som säljs i Citrinens namn. Det är hjärtskärande och för att undvika ett sådant misstag att köpa ett falskt, föreslår vi att du skaffar certifikatet på ditt köpta smycke. Betydelsen av namnet Citrin betyder "Gul" och det är också färgen på stenen. Det anses vara stenen som erbjuder ekonomiskt överflöd till betraktaren tillsammans med den bästa hälsan. Med dessa fördelar har den också ett annat namn "framgångssten" som har en speciell plats i kinesiska forskares historia.

Hälsofördelar med Citrin Birthstone

De olika hälsofördelarna med olika typer av födelsesten njuter av de människor som bär den. Låt oss fokusera på de som erbjuds av Citrine.

De mest uppenbara fördelarna med Citrin är:

  1. Positiv energi: Har någonsin tänkt på att söka positiv energi från en ädelsten. Den positiva energin gör att du kan bekräfta ädelstenens godhet och den mycket efterfrågade turen. Det hjälper en person att njuta av en positiv attityd och gottgöra med sina nära och kära. Den omedelbara anslutningen kommer att kännas av betraktaren med ädelstenen. Det är det klassiska sättet att välkomna den positiva energin i livet. Positivitet är viktigt för varje person och vi finns här med en katalog som hjälper dig att dela dig själv som en energisk person.

  2. Behandlar depression: Depression är ett stort problem som måste lösas med hjälp av en ädelsten som låter din personlighet överglänsa inför andra. Citrin låter dig vara dig själv på alla möjliga sätt och hjälper dig att skapa inflytande över andra genom att tro på dig själv. De olika problem som depression kommer gradvis att bli bättre och kommer att försvinna med tiden. Prova gula citrinarmband för att njuta av den magiska stenens erbjudanden.

  3. Hjälper till att lyckas: Få din definition till framgång omdefinierad med hjälp av gul kvarts som är tillgänglig för att överglänsa ditt inre på bästa sätt. Du kan göra ditt professionella och personliga liv bättre på alla möjliga sätt eftersom den här är stenen för framgång eller framgångssten som låter dig vara den person du är och är villig att vara i ditt liv.

  4. Självförtroende: Smyckena kan hjälpa dig att bli självsäker, få ut det mesta av den tillgängliga möjligheten och pumpa dig själv med det välbehövliga självförtroendet. Du kommer att kunna märka förändringen i din personlighet snart du bär ett gult citrinörhänge. Dessa vackra citronfärgade örhängen är din accessoar för lobpiercing.

  5. Synens klarhet: Den mest fantastiska känslan kan uppnås bara genom att räkna med den gula stenen som ger klara syn. Det tros ge varje person bättre syn och kommer att betraktas som en välgörande sten för sin inställning till andra.

  6. Finansiellt överflöd: Den stora rikedom som betraktaren kommer att åtnjuta kommer att återspegla det verkliga värdet av stenen i deras liv. Det är en av de största leverantörerna av rik förmögenhet till den person som börjar bära den regelbundet.

  7. Sinnsro: Fred kommer att vara det bästa erbjudandet av Citrin till den person som åtar sig att bära den.

Det perfekta sättet att njuta av dina smycken är att bära dem på det mest eleganta sättet, Eternity-ringar är de mest fantastiska alternativen att bära Citrinsmycken.

Mening & History : Topaz November Birthstone

Den gula mineralstenen kallas Topaz. Även om topas har många olika färger och de anses lämpliga för andra månader. För november är Birthstone Yellow Topaz det perfekta valet och anses vanligtvis vara färglös. De välkända berättelserna om att göra människor osynliga var en av de första fantastiska egenskaperna hos denna fantastiska sten. Tillbaka på 1600-talet betraktades varje gul sten som topas, gradvis medvetenhet om kompositionerna har spruckit myten. Den största skillnaden mellan Citrin och Topaz som kan ses med blotta ögon är färgvariationen. Citrin har en ljusare nyans och Topaz har en mycket mörk nyans.

Hälsofördelar med Topaz Birthstone

  1. Hjälper till att lugna ilska: Behovet av att kontrollera ilska är frustrerande men om det automatiskt kan sakta ner och du kan agera normalt är det bästa som någonsin vill göra och måste ha tillgång till. Topaz låter dig vara dig själv helt. Du kan enkelt lugna din ilska och bli av med de udda känslorna inom några sekunder. Topaz lugnar lätt ditt sinne och ger dig en känsla av säkerhet om det kontrollerade beteendet.

  2. Främjar aktivitet: De bästa av de aktiva personerna anses vara en del av Topaz-klubben. Tja, det märks av människor som redan har burit Topaz, de upplever en hög nivå av energi och är mycket engagerade i sin rutin. Du kan enkelt införliva sådan aktivitet genom att bära Topaz-ringar och njuta av din sanna potential.

  3. Hjälper en person att få styrka: Bristen på styrka känns aldrig av människor som är fast beslutna att bära Topaz regelbundet. Denna lätta sten kan lätt smälta in i din personlighet och du kan njuta av det hela utan mycket eftertanke.

  4. Erbjuder lång livslängd och visdom: Ett sällsynt positivt karaktärsdrag erbjuds av Topaz till betraktaren, det är den som ger dig visdom och livslängd.

  5. Kontrollerar starka känslor: Det känslomässiga tillståndet hos personen blir bättre och de får bra kontroll över sina känslor. Topaz är en nominellt laddad sten och den låter dig vara den person du vill vara i framtiden genom att kontrollera känslornas raseri.

Citrin och Topaz har olika nyanser av gult och är lika vackra. Båda rekommenderas starkt för de hälsofördelar som November Birthstone har för sin betraktare. Vi har listat båda i våra kategorier av smycken och erbjuder ett brett utbud av sorter. Du kan utforska dem under namnet "November Birthstone Jewelry" och njuta av de certifierade smyckena.

Rosec Jewels