Table of Content

Så, du har äntligen bestämt dig för att göra det officiellt? Vi kan bara undra över de många känslor som måste köras i ditt sinne innan du ställer den stora frågan.

Känslor, fulla av kärlek, som gör denna resa mot en lycklig i alla sina dagar, en förtjusande resa; det av spänning, för vad nästa kapitel i ditt kärleksliv innebär för dig; och det av nostalgi, att tänka på resan som äntligen förde dig hit.

Men framför allt nervositeten, för hur man äntligen sätter ord på alla de vackra känslorna som du har känt när du går ner på knä. Ända sedan du har bestämt dig för att göra henne för evigt din, är du på jakt efter ett unikt sätt att berätta den söta berättelsen om din unika kärlekshistoria, eller hur? Vi förstår dilemmat och vi har precis det du har letat efter. Låt oss bryta den stora hemligheten för dig:

Färgade ädelstensförlovningsringar har blivit ett alltmer populärt val för den delen, och den djupa innebörden som varje ädelsten bär är den som får skyllas.

Ädelstenar har fått ryktet om sig att vara de färgade tecken på kärlek som talar till varje relation på ett unikt vackert sätt. Varje pärla har ett sentimentalt värde, varje pärla har en förtjusande betydelse. Du måste bara hitta den som bäst firar din relation (och vi är här vid din sida för det).

Så vi kanske har blivit hänförda av de traditionella diamantförlovningsringarna ganska länge nu, låt oss göra äran att reda ut vad förlovningsringarnas värld rymmer bortom dessa traditioner. Stanna kvar, vi är på väg att gräva djupare in i världen av ädelstensringar med dig (och få dig att bli kär i den, det är säkert):

Är det okej att ha en ädelstensförlovningsring?

Utan ett dugg av tvivel, ja!

Människor går den okonventionella vägen och väljer dessa nyanserade ringar för att markera den stora dagen av många goda skäl. Vissa gillar helt enkelt färgen, medan andra är mer rörda av betydelsen som ädelstenen har (och du är på väg att hamna i den här kategorin också när vi diskuterar innebörden bakom varje ädelsten). Oavsett anledningen kan vi säga en sak: dessa färgade ringar är den hetaste trenden idag och är här för att stanna.

Kul fakta: Studier tyder på att Millennials är mer benägna att gå för en ädelstensförlovningsring, eftersom de vill ha ett tecken på kärlek som har en unik betydelse för deras förhållande. De hänger verkligen med i trenden!

Vilka ädelstenar gör en bra förlovningsring?

Några av de mest populära ädelstenarna för att markera den stora dagen är: Safir, Emerald, Ruby, Aquamarine, Topaz. Men eftersom varje pärla speglar en annan symbolik, varierar den bästa ädelstensringen från person till person. Vissa kanske visar mer intresse för safir eftersom det tros vara en lyckosten för äktenskap, medan andra anser att Ruby är det bästa alternativet för att ha band med kärlek och passion.

Bakom Glitter och Glam: Vad säger ädelstenen?

Precis som varje färg berättar en historia, har likaså varje ädelsten en mening. Och eftersom du är här ser vi dig som någon som går utöver det estetiska för att säkerställa att förlovningsringen verkligen passar perfekt för din enda. Och som varför inte? Vem vill inte att deras förlovningsring ska tala till deras förhållande på en miljon förtjusande sätt?

Men om du är förvirrad över vad som skulle fungera som den perfekta ringen för just den delen, kom så hittar vi en genom att diskutera betydelsen och symboliken för var och en:

  • Garnet:

    Du kanske har fallit för granat för dess rika röda nyanser, men när vi väl reder ut vilken underbar pärla det är, skulle din kärlek bara föröka sig.

    Namnbetydelse: Själva namnet granat har härletts från det latinska ordet "Garanatus", som står för fröliknande tack vare dess likhet med de djupröda fröna av granatäpple.

    Vad säger en granatförlovningsring?

    För den passionerade kärleken: Vill du ha något som hyllar ditt engagemang gentemot varandra och binder dig i ett obrytbart kärleksband för alltid? Vår mirakulösa sten av engagemang, Garnet är den att lita på för den delen. Garnet, hyllad som kärlekens och vänskapens sten, talar till ditt romantiska hjärta ganska dyrt. De eldröda nyanserna antyder hur passionerat och villkorslöst du alltid skulle hålla kärleken vid liv!

    Underpriset för relationer: Trogen sitt rasande utseende representerar den seger. Det berättar högt och tydligt för alla hur din kärlek kommer att vinna över världen (och våra hjärtan), hur långt. Dessutom är det en berömd sten av manifestation (snacka om att vara magisk). Och vilken bättre sten för att föra dig och dina närmare drömlivet ni har fantiserat om tillsammans än själva manifestationens sten?

    Skyddande krafter: Denna flammande röda sten skänker mod och styrka till din enda. Sist men definitivt inte minst, en granatring hjälper också till att laga kärlekens brutna band och hålla dig borta från negativitet. Så du tittar inte bara på en sten, du tittar praktiskt taget på en skyddande sköld för ditt förhållande. Nu får det oss att gråta några glada tårar!

    Undersköna granatförlovningsring

    Gorgeous Garnet Engagement Ring

    Vi är inga tankeläsare men påminde inte en blick på vår Granat-förlovningsring dig om den passion med vilken ni har lovat att älska varandra? Den är nyanserad utan vanlig röd utan den djupröda färgen av intensiv kärlek trots allt.

    Snacka om dess hisnande design, den är utformad med Asscher Cut Granat som mittsten (av alla våra attraktioner förstås). Den har ytterligare kompletterats med en fantastisk Halo av en serie rundskurna moissaniter runt omkring, som ger mittstenen en gnistrande och mer definierad touch. Efter dig är Garnet och Moissanite paret som alla skickar och du skulle tycka att det är extremt svårt att förneka.

    Vänta inte, håll alltid din brinnande kärlek vid liv genom att fira den med vår granatring, och låt henne krossa granat (och dig) för en livstid.

  • Ametist:

    De rika violetta nyanserna hos denna lila kvarts kan ha fångat din uppmärksamhet, men det finns mycket mer i det.

    Namnbetydelse: Ametist härleder sitt namn från det grekiska ordet Amethysts som betyder 'inte berusad.’

    Vad säger en ametistförlovningsring?

    Parstenen: Vi längtar alla efter den typ av kärlek som är evigt trogen. Och eftersom du har hittat din, fortsätt med den genom att fira den med en ametistring. Undrar varför ametist? Jo, eftersom det är känt för att beteckna trogen kärlek, så mycket att det till och med har fått smeknamnet som "parstenen".’ Och vem ska ifrågasätta det? Det är trots allt månadens födelsesten som alltid är full av kärlek, februari.

    För lycksalig samvaro: Denna vackra lila sten är känd som fridens och tålamodets sten. Som om det välsignar dig med den typen av relation som aldrig hamnar på den steniga vägen. Dessutom stärker det också din relation med din enda eftersom den ges som ett löfte om trohet. Sist men definitivt inte minst, det fungerar som en sköld som skyddar den känslomässiga stabiliteten i ditt förhållande!

    Kul fakta: Kärlekens och äktenskapets helgon, Saint Valentine, brukade bära en ametistring som var graverad med Amor. Om du är en romantikfanatiker förstår vi om du tittar på Ametist med hjärtögon nu (det är vi också).

    Dessutom gör denna lila pärla underverk för andlig klarhet och andlig renhet. Det hjälper dig att ansluta dig till det gudomliga. Och vad är lyckligare än att förgylla den stora dagen, håller du inte med?

    Förlovande ametistförlovningsring

    Alluring Amethyst Engagement Ring

    Vi är inga kungligheter men vi tror att den här ametistringen gjorde oss lika besatta.

    Denna Regal Ring-ring har allt: en känsla av vintage vibe, den kungliga popen av lila som vi inte kan sluta beundra och diamanter som vi bara inte kan släppa. Och om hon gillar det på det sättet, tittar du på ringen som äntligen kommer att göra det officiellt. Den lila färgen är allt tack vare Center Stone of Pear Cut Amethyst. Och den gnistrande gloria av Round Cut Diamonds är den sanna spelförändringen för att subtilt lägga till mer definition till mittstenen.

    Så oavsett om det är hennes lila besatthet som har fått dig hit, eller om du överväger att Ametist äntligen ska göra henne troget din, så har du sett rätt ring.

  • Aquamarine:

    En blick på de marina blå nyanserna hos Aquamarine är tillräckligt för att ingjuta en känsla av lugn hos bäraren. Men hur firar det din kärlek? Låt oss diskutera

    Namnbetydelse: Namnet Aquamarine har härletts från det latinska ordet Aqua som står för "vatten" och marina som betyder "av havet".’

    Vad säger en Aquamarine-förlovningsring?

    För ett lyckligt äktenskap: Låt ditt "lyckligt i alla sina dagar" firas med den lyckliga stenen för äktenskap, Aquamarine. Ja, du hörde rätt. De okonventionella brudarna skulle gå helt galet över det. Aquamarinens klarblå nyanser påminner om det rena och klara havet. Som om det ingjuter en känsla av hopp att du alltid skulle leta efter lugnet i kaoset. Den representerar också evig ungdom, perfekt för den typ av kärlek som vägrar att bli gammal. Lång livslängd och hängivenhet är något som de blå nyanserna av Aquamarine personifierar.

    Transparens: Det framkallar en känsla av klarhet och transparens i relationer. Det är inte många som vet att Aquamarine också är en stor kommunikationssten. Om du någon gång har svårt att uttrycka dig i ett förhållande vet du stenen att lita på nu, eller hur?

    Rolig fakta: Tänk om vi berättar att denna fridfulla sten också var uppskattad som sjöjungfrernas skatt? Eller har de vackra blå nyanserna redan gett bort det?

    Dessutom betraktas den också som modets sten som gör jobbet att förmedla styrka till bäraren.

    Beundransvärd Aquamarine-förlovningsring

    Admirable Aquamarine Engagement Ring

    Låt den lugnande atmosfären i vår Aquamarine-förlovningsring välsigna ditt kärleksliv med lugn och frid. Om hon alltid letar efter något ljust och blått i sin smyckeskrin, grattis, din sökning har precis avslutats.

    Modern, extraordinär men ändå så subtil, den här förlovningsringen är en wow värdig pjäs som kräver att fira speciella tillfällen. Och dess lockande design skulle övertyga dig om det! Den har fashionabelt ramats in med den fridfulla mittstenen av Round Cut Aquamarine, vilket gör den till en sådan klassiker. Halo i en serie av rundskurna moissaniter definierar utseendet på mittstenen med sin gnistrande touch.

    Den klassiska överklagandet är att dö för, som om den är gjord för brudar som gillar att gå okonventionella men inte kan släppa traditionerna helt. Bli inte förvånad om Aquamarines blir hennes nya crush nu!

  • Smaragd:

    Kungarnas juvel Emerald är en pärla vi alla älskar, vare sig det är för dess ungdomliga gröna nyanser eller det kungliga modet. Stanna kvar, du kommer bara att falla för denna pärla mer när du får veta vad den rymmer bakom.

    Namns betydelse: Det feminina namnet på denna uppskattade majfödelsesten betyder "den gröna ädelstenen".’

    Vad säger en Emerald Förlovningsring?

    Mot ett lycksaligt kärleksliv: Vilken bättre sten för att välsigna det nya kapitlet i ditt kärleksliv än själva "stenen av nya början"? Smaragd har länge hyllats som återfödelsens sten, vilket de ungdomliga gröna nyanserna skulle berätta. Utöver det är det också känt som en symbol för lycka. Som om bakom sina underbara gröna nyanser fungerar denna mirakulösa sten som en lyckobringare för ditt förhållande.

    Gjord för att främja villkorslös kärlek: Om den typ av kärlek som inte känner några gränser, den typ som verkligen är ren, bäst beskriver din kärlek, varsågod gör henne till din med en Emerald Förlovningsring. Den har fått ryktet om att främja villkorslös kärlek. Bortsett från det representerar den också sanning och skyddar mot otrohet, för att du ska förbli brinnande kär i en evighet av samhörighet.

    Mot ett harmoniskt kärleksliv: Trogen sina lugna gröna nyanser tros Emerald främja fred, lugn och balans. Själva färgen grön har starka associationer till naturen. Är det inte det gröna ljuset du letade efter för att inleda ett framgångsrikt och trevligt kärleksliv? Gå, bli kära tillsammans.

    Sist men definitivt inte minst, en Emerald Engagement Ring hjälper till att föra partners närmare varandra. Om du vill uttrycka din avsikt för ett välsignat och lyckligt äktenskap, behöver du inte säga det med ord, lita bara på att Emerald gör jobbet.

    Elegant Emerald Förlovningsring

    Elegant Emerald Engagement Ring

    Vi ser ingen anledning att inte vända på huvudet för denna Emerald Förlovningsring. Är inte grönt den nya symbolen för romantik redan trots allt? Du skulle nu förstå Cleopetras besatthet av smaragder.

    Det som gör denna underbara gröna ring unik är kombinationen av Vibrant Emerald och strålande diamanter. Den har intrikat designats med Center Stone av Octagon Cut Emerald med Halo of Diamonds som komplimenterar den som inget annat. Den långsträckta Octagon Cut maximerar inte bara färgintensiteten hos den gröna Emerald, utan skulle också få hennes vackra finger att se mer raffinerat ut. Om hon gillar att hålla den ljus och levande, är en smaragd förlovningsring den att gå för.

    Det skadar väl inte att visa din färgglada sida och bli lite mer levande när du vill avstå från klassikerna, eller hur?

  • Rhodolite:

    Den rosa röda färgen på Rhodolite är redan kvinnors favorit, men visste du att den också fungerar som ett bra alternativ till de klassiska diamantförlovningsringarna?

    Namnbetydelse: Tack vare sina rosiga nyanser har Rhodolite belönats med namnet 'Rhodon' som är grekiska för rosliknande.

    Vad säger en Rhodolite förlovningsring?

    R i Rhodolite står för romantik: Får ni båda alltid komplimanger för att ni är det där bedårande romantiska paret? Om ja, så har du tur för att landa på rätt plats och de rosa röda nyanserna av Rhodolite skulle berätta varför. Genom att ha band med hjärtchakrat bär det en romantisk atmosfär inom sig. Precis hur granatäpplefröna är eviga, representerar en Rhodolite förlovningsring evig kärlek. Inte bara det, det uppmuntrar också vänlighet, engagemang och medkänsla. Självkärlek är också något Rhodolite utan tvekan främjar.

    Lita på Rhodolite för känslomässig balans: Det gör också underverk för känslomässig balans. Dessutom hjälper det till att läka tidigare trauman och uppmuntrar dig att bli av med oförmågan att ge och ta emot kärlek. Smälte inte ditt hjärta bara? Vi undrar varför Rhodolite har varit en så sällsynt pärla för att fira den speciella dagen.

    Romantisk Rhodolite Heart Ring

    Romantic Rhodolite Heart Ring

    Kallar du henne för dina hjärtans drottning? Får hon dig alltid att hoppa över ett hjärtslag? Tänk om vi säger till dig att du kan uttrycka allt utan att behöva säga ett ord?

    Romantic är en underdrift för vår Rhodolite förlovningsring. Det skulle göra jobbet att få henne att falla för dig igen. Låt dess förtjusande design berätta hur. Denna lovey-dovey-ring har tillverkats för hand med Center Stone of Heart Shape Rhodolite som insinuerar hur ditt hjärta alltid skulle tillhöra henne. Den har ytterligare accentuerats med rundslipade diamanter på sidorna, som glittrar för alltid precis som din kärlek.

    Låt bara kärlek och romantik ta över den stora dagen när du gör henne till din för en livstid. Vår Rhodolite Ring kan verkligen inte vänta med att fungera som en livslång symbol för den delen.

  • Ruby:

    Rött är kärlekens officiella färg. Det gör redan Ruby till ett vinnande val. Och vi slår vad om, hon har redan en grej för röda rubiner. Vi kan inte vänta med att börja berätta vad som gör Ruby till en idealisk sten för förlovningsringar.

    Namns betydelse: I likhet med dess djupröda nyanser har namnet Ruby härletts från det latinska ordet "Ruber" som betyder röd.

    Vad säger en Ruby förlovningsring?

    Kärt älskade sten av kärlek: Ska vi kalla det symbolen för kärlek? Eller ska vi kalla det favoriten bland alla älskare där ute? Vad vi än väljer att kalla det, vet vi verkligen att det inte kommer att räcka för att förklara de djupa kärleksbanden som den har. Den älskade födelsestenen i juli, Ruby, har länge använts för att insinuera engagemang och onödigt att nämna, kärlek. Denna mirakulösa pärla bär på förmågan att inspirera till hängivenhet och passion. Franska juvelerare har med rätta betraktat som en "kärt älskad sten".’

    Varför för engagemang?: Visste du det? Ruby rekommenderas att användas när du står inför en svår fas i ditt förhållande. Det har en stark inverkan på att öka energi och passion i ett förhållande. Det finns trots allt en anledning till att den har belönats med titeln "kungen av alla ädelstenar".’ Denna romantiska röda sten garanterar en framgång i kärlek. Försök att berätta för oss att du inte redan vill pryda ditt kärleksliv med det?

    Varför för henne?: Om du vill välsigna henne med bara glädje och optimism, gör Ruby jobbet lättare för dig. Det skyddar inte bara från tankar om självtvivel och depression, utan ger också mental styrka och mod till bäraren. Det antas forntida att skydda mot olycka.

    Royal Ruby förlovningsring

    Royal Ruby Engagement Ring

    Vi menar inte att skryta men har du någonsin stött på en ring så klassisk men ändå så romantisk? Låt kärleken ge plats åt sig själv över allt annat med denna underbara rubinring.

    Oavsett om det är för sina djärvt feminina nyanser eller romantiska dragningskraft, ser vi varför Ruby är en sådan favorit bland kvinnor. Så varför inte be om din drottnings hand med kungen av alla ädelstenar? Denna utsökta ring har estetiskt inneslutits med Center Stone of Oval Cut Ruby, som endast har förskönats med en Sparkling Halo och sidostenar av Round Cut Diamond. Oval skärning förstärker ytterligare den djupröda färgen på stenen, vilket ökar dess romantikkvot.

    Ruby and Diamonds är den nya kraftduon som alla stansar och du är välkommen till klubben!

  • Peridot:

    De olivgröna nyanserna hos Peridot gör det till ett något unikt val för att fira den stora dagen, och den stannar inte efter när man pratar om den förtjusande betydelsen varje pärla har.

    Namnbetydelse: Peridot är ett feminint namn som betyder "en grön ädelsten" på arabiska.

    Vad säger en Peridot-förlovningsring?

    Har du någonsin funnit dig nedsänkt i Peridots gulgröna nyanser? Om ja, skulle du veta att Peridot verkligen kan ge glädje och glädje i ditt liv. Det räcker med en blick!

    Den goda stämningsstenen: På tal om glädje, den har till och med hyllats som "solens pärla" av forntida egyptier. De ljusa gröna nyanserna bär goda vibbar och en glad anda, förmodligen det som gör denna August Birthstone till en unik för att fira ditt "happily ever after".’

    Vad gör Peridot så speciell?: Varför gå den okonventionella vägen och välja något så ovanligt? Låt oss lära känna. Peridots USP förblir att det kan hjälpa till att främja fred i relationer genom att skapa en balans mellan sinne och känslor. Tack vare det har den till och med betraktats som "medkänslans sten".Körsbäret på kakan är att en Peridot förlovningsring också hjälper till att bekämpa svartsjuka och ilska.

    Rolig fakta: Till din förvåning tyder många på att Kleopatras berömda samling av gröna stenar egentligen inte var av smaragder, utan av Peridots. När vi tittar på den utsökta skönheten hos denna August Birthstone kan vi verkligen inte förneka.

    Dessutom ger den också styrka, god hälsa och vitalitet till bäraren.

    De olivgröna nyanserna är verkligen inte det enda som drar dig mot en Peridot förlovningsring nu, eller hur?

    Pretty Peridot Förlovningsring

    Pretty Peridot Engagement Ring

    Vintageälskare samlas! Nej, vi har inte återbesökt art déco-eran men lurade inte vår antika peridotförlovningsring dig att tro det?

    Oavsett om hon faller för dess vintagemode eller Peridots underbara gröna nyanser, vet vi verkligen att denna Peridot förlovningsring inte kan gå obemärkt förbi. Det beskriver den kungliga aura den skapar. Med raffinerat hantverk har denna lockande ring ramats in med den enorma mittstenen av Oval Cut Peridot. Den fantastiska Halo av rundskuren moissanite ger mer definition till mittstenen, vilket ger den en estetisk tilltalande. Men den konstnärliga touchen av guld Milgrain-detaljer är det som verkligen skiljer den åt.

    Unikt är det nya coola! Så varför inte bara spela med och fria henne med den mest extraordinära kärlekstecken?

  • Blå safir:

    Den kungblå nyansen på Safir kan vara något som fångade din uppmärksamhet, men det kommer inte att vara det enda. Det säger vi med full säkerhet.

    Namns betydelse: Safir får sitt vackra namn från det latinska ordet "saphirus", som betyder blå.

    Vad säger en Blue Sapphire Förlovningsring?

    Att tala om okonventionella ringar och lämna Blue Sapphire bakom sig, ja det är helt omöjligt! Från dess heliga associationer till dess vackra band med trohet, skulle du inte hitta en enda sak om en blå safirring som är mindre än förtjusande.

    Safir, den gudomliga stenen: Visste du det? Den himmelska bluesen från Sapphire är kända för att förbinda dig med gudomliga tjänster. Vissa tror till och med att det är en reflektion av himlen och det får verkligen sin symbolik med hopp från denna föreställning. Och vem skulle inte vilja ha välsignelser av en sådan gudomlig sten för sin stora dag, säger du oss? Dessutom är blå safirer som har stjärnliknande optisk effekt högt ansedda för att symbolisera tro, hopp och öde av kristna. Snacka om att vara religiöst värdefull!

    Ta välsignelser från Sapphire: Denna vackra blå ädelsten har ofta förknippats med kärlek, lojalitet och lycka. Om du knyter kärlekens okrossbara knut, skulle blå safir bara stärka din relation eftersom den har ryktet om att förstärka det sentimentala inslaget i relationen och ingjuta förtroende mellan älskare. Vet du vad som gör det helt rätt att fira era "tillsammans för alltid"? Den hyllas som den nya kärlekens sten! Så om du planerar att ta ditt kärleksliv till en nästa nivå, anses en blå safirring vara ett perfekt val. Inte bara det, det främjar också harmoni mellan älskare.

    Specialt för din dyrbara: Vid det här laget skulle du ha vetat varför du skulle lita på att Sapphires skulle pryda ditt förhållande. Men visste du det? Det ger också glädje, kraft och styrka till bäraren, så att din älskling förblir skyddad hela tiden. Dessutom lugnar det sinnet och förbättrar andlig klarhet.

    Princess Diana Inspired Blue Sapphire Förlovningsring

    Princess Diana Inspired Blue Sapphire Engagement Ring

    Från prinsessan Diana till Kate Middleton, denna ikoniska safirring har haft hjärtat av royalties under ganska lång tid. Och vi förstår helt besattheten. Förmodligen varför när vi pratade om Sapphire kunde vi helt enkelt inte lämna denna historiska ring utanför.

    Om hon är lika pladask för prinsessan Dianas ringkollektion, är det givet att den här ringen är hennes favorit. Och vilket bättre tillfälle att presentera det för henne än den speciella dagen då du bekänner dina sanna känslor? Den här kungliga ringen har Oval Cut Blue Sapphire som står i centrum och är ytterligare dekorerad av en gloria av glittrande diamanter runt om.

    Blå, ljus och vacker: denna exotiska blå safirförlovningsring är verkligen en tidlös klassiker.

  • Etiopisk opal:

    Känd som ädelstenarnas drottning fångar Opal blickarna med sitt flirtiga färgspel, men det kan absolut inte vara den enda anledningen och vi skulle berätta varför.

    Namns betydelse: Intressant nog har denna ädelsten fått sitt namn från sanskritordet upala som står för juvel. Vissa antyder till och med att det en gång kallades "opallios", vilket innebär att "se en förändring i färg" på grekiska.

    Vad säger en etiopisk opal förlovningsring?

    Opal – den magiska stenen: Gav de regnbågsliknande färgtonerna i etiopiska opal dig en uppfattning om det färgstarka kärleksliv du är på väg att inleda? Eller dess dansande ljusliknande utseende gjorde er alla exalterade inför den nya resan? Oavsett vad som fick dig att dras mer så är denna födelsesten i oktober verkligen magi! Trogen sitt flamboyanta utseende betyder det hopp och renhet. Vad som gör det verkligen speciellt är att när den presenteras som en förlovningsring, speglar den den distinkta gnistan i ditt förhållande. Att prata ditt kärleksspråk är inte så svårt nu, eller hur?

    Opal- Amorstenen: Visste du det? Romarna avgudar Opal eftersom de trodde att den hade band med kärlekens Gud, Amor, tack vare dess likhet med hans klara hy. Faktum är att legenden säger att Caesars, i full vördnad för Opals dyrbara och kraftfulla förmågor, gav sina fruar det som ett tecken på tur. Inte bara det, det tros till och med öka den ömsesidiga förståelsen mellan par.

    Opal – den känslomässiga intensifieraren: Opaler har fått ett ganska rykte om att vara en känslomässig intensifierare. De ingjuter till och med en känsla av lycka och lugn för bäraren. Opals representerar renhet och främjar också ärlighet och tro i en relation (är det inte drivkraften i varje relation, trots allt?)

    Etiopisk opalblommig cocktailring med Moissanite

    Ethiopian Opal Floral Cocktail Ring with Moissanite

    Ta med dig regnbågarna när du bestämmer dig för evigt med vår etiopiska opalförlovningsring.

    En blandning av blommigt och färgglatt är alltid ett stort ja för varje kvinna! Och eftersom hon inte är någon vanlig tjej, varför skulle hon då inte hoppa över det vanliga och falla för allt färgglatt lite mer? Denna fängslande cocktailring har vackert dekorerats med den färgglada mittstenen av Round Cut Etiopisk Opal. Ovanpå det fungerar Floral Halo of Moissanite runt om som ett show-stjälsortiment.

    Välj att blomma i kärlek men glöm inte att göra det riktigt färgglatt!

  • Citrin:

    De glada gula nyanserna hos Citrine kan påminna dig om solen, men tänk om vi säger till dig precis som solen, den här stenen skulle alltid lysa klart på ditt förhållande?

    Namnbetydelse: Trogen sina citronliknande färgtoner har Citrine sitt vackra namn från ordet "Citron" som är franska för citron.

    Vad säger en Citrine förlovningsring?

    Citrin - den lyckliga stenen: Har du någonsin sett en ädelstensversion av solen? Ja, det är du nu! Tja, troget sitt ljusa utseende bär citrin solens energi. Och tack vare det är det representativt för optimism och lycka. Du kommer att sätta din fot mot ett lyckligt kärleksliv med välsignelserna från Citrin! Denna födelsesten i november uppmuntrar också kärleken att blomma som en solros och inspirera hopp.

    Citrin för relation: Citrin hyllas ofta för sin förmåga att förmedla ömsesidig uppskattning och beundran till ditt förhållande. Det är inte många som vet att det länge har varit en symbol för romantik. Trogen sitt jublande utseende hjälper den också till att avvärja negativitet. Med det sagt så tror vi att ingenting fungerar riktigt som Citrin för ett verkligt gemytligt kärleksliv.

    För henne: Bortsett från det betraktas Citrine också som stenen som balanserar dina känslor. Det ger inte bara självförtroende och styrka utan rengör också bärarens aura. Så varför inte presentera det som ett tecken på dina välsignelser för henne och låta Citrine göra all magin efteråt.

    Charmig citrinförlovningsring

    Charming Citrine Engagement Ring

    Vi sänder lite värme och positivitet till din sida med denna gemytliga Citrine förlovningsring som bara kräver att bli uppskattad!

    Sa du att hon är ditt solsken? Varför inte se till att hon lyser lika starkt för alltid med denna citrinring? Gör henne till din med detta ljusa och strålande kärleksemblem som på ett nådigt sätt har skapats med mittstenen av Asscher Cut Citrine. Sidostenarna i Round Cut Moissanite bidrar till sin utstrålning med ren elegans. Citrin och diamant är verkligen en gnistrande affär och ingen kan övertyga dig om något annat!

    The happy go lucky person i henne kräver en Citrine-ring och vi har tillverkat den med något annat än kärlek, bara för dig!

  • Blå topas:

    Sky Blue, Swiss Blue och London Blue Topaz: vi är alla ett fan av färgvarianterna av denna blåfärgade ädelsten Topaz. Låt oss berätta vad som är utöver det.

    Namns betydelse: Blue Topaz har belönats med namnet från det grekiska ordet "Topazion", som intressant nog är en egyptisk ö i Röda havet.

    Vad säger en blå topas förlovningsring?

    För kärlekens djupa band: Blå ädelstenar har länge varit en favorit bland de okonventionella blivande brudarna och de djupa band de har med kärleken motiverar besattheten. Och Blue Topaz gillar verkligen inte att stanna kvar. Det betyder vackert sann kärlek och djup känslomässig bindning. Visste du? Det gör också underverk att bygga broar mellan människor, vilket gör det till en sådan mirakulös pärla för relationer. Det beror på dess förmåga att förbättra tydlig kommunikation och klarhet i känslor i relationer. Trogen sina lugnande blå nyanser ger Blue Topaz frid och förståelse. Om det är den typen av relation du alltid vill bli välsignad med, gå för Topaz.

    Lojalitetens juvel: Dess likhet med klar himmel och stilla havsvatten skulle ha gett dig en uppfattning om vilken mystisk sten det är. Och det är verkligen eftersom det representerar lojalitet, rättfärdighet och tillit i relationer. De tre underbara sakerna du skulle älska att försköna din relation med!

    A Gift of Topaz insinuerar en vilja för en romantisk och djupt engagerad relation eller helt enkelt en uppskattning av en! Denna blå pärla är anmärkningsvärd på många sätt. Du skulle se det själv när du väl lagt vantarna på det.

    Klassisk blå topas förlovningsring

    Classic Blue Topaz Engagement Ring

    Mörkt, kungligt och extraordinärt: en London Blue Topaz förlovningsring har allt och mer! Vi vet inte om stjärnorna men du kan verkligen lova henne himlen med deras ädelstensversion, London Blue Topaz.

    Det räcker med att jaga bara diamanter! Vi fick nyligen reda på att kärlek finns i blues, speciellt när de är av Blue Topaz. Låt oss låta designen övertyga dig ytterligare. Denna förlovningsring utstrålar ren klass och har handgjorts till perfektion med en Oval Cut Centre Stone of London Blue Topaz. Medan den raffinerade gloria av Moissanite utsökt accentuerar dess skönhet, ger Solid Gold-metallen den en lyxig touch. Onödigt att nämna att denna blåfärgade skönhet i stort sett ger allt till bordet.

Sammanfattning

Att gå den mindre traditionella vägen och välja ädelstensförlovningsringar som har ett unikt sentimentalt värde är det nya coola idag. Och vi är här för att spela med. Vi har täckt ädelstenar varje månad och diskuterat den förtjusande betydelsen varje har för att hjälpa dig välja den som talar till din kärlek mer. Betydelser kan skilja sig från varandra men var och en är lika bedårande på sitt eget betydelsefulla sätt. Tack för att du stannade hos oss ända till slutet, vi hoppas att du hade mycket att ta med dig från denna diskussion. Här skriver vi av och önskar dig all lycka till att hitta den där förlovningsringen som du inte skulle vänta med att bjuda på din kärlek med.

Rosec Jewels