Table of Content

Tja, självförtroende är den bästa accessoaren någon kan bära men att lägga till några vackra smycken skulle säkert förstärka ditt utseende.

Nu när ni matchade eller äntligen träffades efter att ha chattat online under en lång tid nu eller någon speciell har bett ut er för första gången, skulle ni vilja se inget mindre ut än ert bästa.

Vi förstår damer att det ibland blir riktigt svårt att övertyga sig själv om att inte gå längre än vad som krävs för att klä ut sig för det.

Första dejtens outfit, smycken och accessoarer - alla bockade? Men det är något som har hållit dig fast! Vilket är att välja ett smycke för första dejten som kan passa till hela outfiten och som är tillräckligt bekväm, eller hur?

Vi vet exakt hur det känns när vi spenderar timmar på att titta på våra smyckeskrin utan aning för att hitta ett smycke för dejten som kommer att lyfta vår outfit, lita på oss damer, vi har alla varit där, gjort det!

Ska jag bära smycken på en första dejt?

Hur klär du dig för dejten - visar hur intresserad du är av en annan person, medan hur du väljer smycken - talar om din personlighet. Att pryda ett smycke på en första dejt är därför som en grädde på moset, och naturligtvis är det mycket viktigt att välja det med omtanke utan att överdriva det!

Kvinnor äger idag smycken mer än tidigare, men att välja rätt smycken vid rätt tidpunkt kommer säkerligen att stressa dig. Ta ett djupt andetag och låt oss dyka in i den här frågan tillsammans och bestämma det bästa du förmodligen kan uppnå!

Förresten, samlingen av dina dagliga häftklammerhalsband och örhängen kan också hjälpa dig att lyfta din look, om du inte är säker på vilket nytt smycke du kan lita på.

Fortsätt läsa bloggen när vi ska avslöja våra magiska 5 tips om hur du väljer smycken till din dejt så att det kan vara din konversationsstartare.

Gör det dig mer attraktivt att bära ett smycke på första dejten?

Varje ansträngning räknas!

En kille kanske inte är högljudd om dina smycken, men han tycker att det är attraktivt! Och därför är att sätta smycken på den första date night precis rätt sätt för en fängslande look.

Om sanningen ska fram är självförtroende det mest attraktiva med någons personlighet, och på en dejtkväll skulle din perfekta look med rätt smycken ge dig självförtroende.

Kom ihåg: - Välj alltid att bära smycken som uttrycker vem du är och det kommer att förbättra din look flera gånger.

Gyllene regler för att välja vad du ska ha på dig på en första dejt.

  1. Sök efter en balanserad look med minimala smycken

    Vill du få en look som är elegant men ändå enkel? Minimalt utseende låter din personlighet skina!

    Det är verkligen ett faktum att smyckesöverdriften kan skapa en förödelse för ditt utseende på din första dejt, och du vill absolut inte ha det och därför föredrar du att välja eleganta och lågmälda smycken för att få din dejtpartner att fokusera på du.

    Vilka smycken ska du ha när du inte har en aning? vad sägs om att välja ett par minimala solitärörhängen för en chic och raffinerad look eller ett hängsmycke med rund ram för att lägga till en dramatisk känsla i din djupa halsringning?

    Bländande Diamond Solitaire örhängen

    Dessa diamantsolitairörhängen är minimala men ändå fängslande, och det bästa är att dessa örhängen passar till vilken outfit du vill.

    Med läcker rund diamant som hålls i utsprång som utstrålar skönheten hos dessa örhängen. Du kan förvänta dig att se subtil men ändå elegant ut på din dejtkväll med dessa örhängen på!

    Obs: - Enkla diamantbågarörhängen skulle också vara ett elegant val som inkluderar både minimalism och elegans.

    Fantastisk Moissanite Solitaire Minimal Pendant

    Att pryda ett enkelt hänge på en dejt kommer säkerligen att ge dig en smickrande look som du kommer att hålla fast vid för alltid. Du kommer inte att tro, men ett minimalt runt hänge är ett kraftfullt tillbehör på sitt sätt!

    Med en glittrande rund skuren moissanite som noggrant hålls i infattningen, skapar en överflöd och dess minimalism driver all attraktion mot dig och din skönhet. Förresten, du kan till och med tona din look med att para ihop minimala staplade ringar på din dejt.

  2. Accentuera det positiva med pärlor

    Accentuate the Positive with Pearls

    Vill du veta något intressant om pärlor?

    De anses vara den mest eftertraktade pärla genom tiderna. Därför kan din modiga divapersonlighet motiveras av pärlor, oavsett om det är ett par örhängen eller ett enkelt pärlhänge eller en cocktailpärlring.

    En pärla kommer aldrig att göra dig besviken!

    Välj från det enorma sortimentet av Pearl Jewelry från Rosec Jewels och sätt på glansen för din dejt!

    Pearl Solitaire örhängen med guldvirvel

    Medan det finns flera pärlnyanser att välja mellan, är sötvattenspärlan den som ger dig en elegant touch. Dessa enkla örhängen kommer säkerligen att fängsla människor runt omkring dig.

    Med en 8 MM sötvattenspärlpatiens omgiven av en guldvirvel för att ge ett minimalt men ändå modernt utseende. Pärlsmycken passar absolut dejt, vill du veta hur?

    Prova själv!

    Snygg sötvattenspärla Solitaire Pendel

    Att bära ett pärlhänge som smycke för den första dejten kommer att skapa en fridfull vy för din dejtpartner, dessutom kommer dess medfödda lyster att spegla din mystiska personlighet.

    Med en 10 MM sötvattenspärla i en enkel pärlmiljö, som uppvisar en sann lockelse. Detta halsband med pärlhäng är säker på att lämna intryck.

    Hallar du inte redan för pärlor? Lägg vantarna på vår pärl- och diamantcocktailring eller vår pärlhängande eller droppörhängen på vår webbplats eller bläddra mer efter en sådan glänsande pärlsmycken kollektion.

  3. Låt din personlighet skina genom färger

    Det är viktigt att lägga till en färg i din look när du väljer en subtil outfit för din dejtkväll.

    Ett ädelstenshalsband skapar inte bara en övertygande personlighet utan får dig också att se sensationell ut på din första dejt!

    Vibrerande smaragd och guldblommahänge

    Detta distinkta blommiga hängsmycke kommer garanterat att komplimentera din look med sin fina dragningskraft!

    Med en rund skuren smaragdsten i en raminställning, omgiven av guldlotusblomma som utstrålar en förtrollande dragningskraft, vilket perfekt halsband för din dejtoutfit!

    Du kan också prova vårt Black Spinel Infinity Pendant för ett djärvt och tilltalande utseende, eller så kan du utforska vårt sortiment av ädelstenshängen från vår webbplats.

  4. Ha kul med dina smycken genom att lägga till en personlig touch

    Armband är ett konstnärligt uttalande smycke, som också anses vara det mest mångsidiga smycket genom tiderna. Om du vill få din stil att glänsa utan att kompromissa med hela din look, kan armband vara din livsräddare!

    Sök efter ett armband för att förhöja din look omedelbart och få dig att se stilig och djärv ut. Nyligen är tennisarmband i trenden, så du kan föredra att bära sådana stilar utan att tänka på det. Du kan direkt köpa armbandet som visas nedan eller så kan du bläddra bland fler stilar på vår hemsida.

    Moissanite Infinity Tennis Bolo Armband

    Nu kan du förgylla din look med bara ett armband utan att överdriva någonting! Detta moissanite-armband skulle perfekt skapa en balans mellan ditt roliga sofistikerade utseende och mogna utseende, det utvecklar din personlighet till bättre.

    Med rund moissanite säkert hållen i uttagsmiljö, accentuerad av oändlighetens gulddesign, är detta tennisbolo-armband säkert att fängsla din dejtpartner!

  5. Välj smycken som är konversationsstartare

    Är du för blyg för att uttrycka dig med ord? Eller är du tveksam till att bryta isen? Sedan, min vackra dam, måste du koppla ihop ett samtalsstartsmycke för att få din dejtpartner att göra det första steget!

    Ett konversationsstartsmycke kan vara allt annat än spännande!

    Du kan till exempel bära ett armband som din vän gav dig, eller ett hänge som påminner dig om något, eller helt enkelt ett örhänge som resonerar med din personlighet!

    Kattörhängena som visas nedan är våra storsäljande spännande smycken för dig!

    Kattörhängen med diamant och guld

    Dessa kattörhängen kommer säkert att rädda dig när du kommer att sakna ord! Du kan börja din konversation igen, beskriva din katt eller om din kärlek till katter och djur i allmänhet. Hur fantastiskt du kan använda dina dejtsmycken!

    Med en hjärtformad diamant i stiftinställning och rund glittrande diamant som accentuerar kattens svans, medan en läcker diamant bildar dess nos. Det låter ganska gulligt eller hur? Skaffa sedan dessa kattörhängen och njut av din dejtkväll med djupa samtal.

Obs:

Vad ska du inte ha på dig på en första dejt?

Undvik att bära höga klackar och en klänning som är för kort, eftersom det kan hamna i en pinsam situation. Ibland kan en för tight eller för lös outfit leda till att garderoben inte fungerar och det är därför du måste ta bort illasittande kläder för din dejtkväll. Bär inte smycken av högre kvalitet eller något som går ur karaktär.

Avsluta

Till alla damer där ute!

Titta dig själv i spegeln och säg en bekräftelse, "Åh, du ser helt underbar ut" och gå ut med din dejtlook. Utöver det, förbered några ämnen som du skulle älska att prata om, och se till att vara dig själv. Håll dig lugn och sansad och lämna bara bekymmer hemma!

Har ett optimistiskt förhållningssätt och din dejt skulle gå alldeles utmärkt!

Happy dating!

Rosec Jewels